من از موی بلند خوشم نمیاد قبلا موهام تا نزدیک باسنم بود یهویی جوگیر شدم کوتاه کردم بعد از اون عاشق موی کوتاه شدم. منظورم از کوتاه تا زیر گردن و نزدیک های شونه ایناس. بعد دلم نمیخواد بلند بشه. شنیدم کلا آقایون از دختر مو بلند خوششون میاد و جذب اونا میشن. یعنی هیچکس قرار نیست عاشق من باشه ؟😂😂نگید این چه دیدگاه و دغدغه ای بالاخره دلم میخواد ازدواج کنم در آینده. یا مثلا پس فردا سر اندازه مو نره خیانت کنه ؟😂😂🤦
کاری کن اون پسر باهات احساس آرامش کنه و از مشکلات روزمره دور باشه موهات بلند و کوتاه باسه مهم نیست . ...
حق باشماست. نمیدونم سنم کمه هیچ برخوردی هم با مردا و پسرا نداشتم. راستش کمبود اعتماد به نفس ندارم اما خیلی میترسم به خاطر ظاهر و ویژگی ظاهری یه پسر تردم کنه. به نظرم خیلی حس بدیه
من خودم موهام تا زیر باسنمه و یه کم مونده برسه به زانو هام و پارتنرمم خیلی موهام رو دوست داره و نمیزاره کوتاه کنم ولی خب من در اصل خودم هستم که از موهام خوشم میاد و دوست ندارم کوتاه کنم دیگران زیاد برام مهم نیست هر کسی که شما رو بخواد همه جوره پسند میکنه و جذب شما میشه
عشق و دوست داشتن مگه به اندازه موعه؟اصلا مگه به ظاهره؟بابا توروخدا انقدر به این چیزای مسخره فکر نکنی ...
نمیدونم هیچ تجربه ای از عشق ندارم فقط شنیدم که مثلا مردا موی بلند دوست دارن میخواستم بدونم تا چه حد واقعیه. تقصیر فضای مجازی. همش استرس دارم که شاید هیچوقت عاشق نشم و کسی عاشقم نشه..😁🥴
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**