2777
2789
عنوان

مردا فقط عاشق دختر مو‌بلند میشن یعنی ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 49 پست
مثلا خیلی بلند؟ آخه اکثریت موهاشون دیگه تا کمره. قبول دارم پسرونه رو خیلی ها نمیپسندن ولی تا شونه هم ...

اونجور بلند از نظر من خزه. آره خیلی خوبه تا شونه هم میتونی راحت درستشون کنی و بهشون برسی هم شیکه. موهای زن بهرام رادان تولد پسرش بود تا شونه بود 

کاری کن اون پسر باهات احساس آرامش کنه و از مشکلات روزمره دور باشه موهات بلند و کوتاه باسه مهم نیست . ...

حق باشماست. نمی‌دونم سنم کمه هیچ برخوردی هم با مردا و پسرا نداشتم. راستش کمبود اعتماد به نفس ندارم اما خیلی میترسم به خاطر ظاهر و ویژگی ظاهری یه پسر تردم کنه. به نظرم خیلی حس بدیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از اون جهت نه. مثلا شنیدم میگن احساس دخترانگی و ناز بودن بیشتری دارن حالا منم موهام تا گردنم خدای ...

🤣🤣🤣🤣آره ..

منم موهام تا پایین تر از گردنمه 

پارتنرم میگه بذار بلند بشه 

موهام تا زانوم بود قبلش 

وقتی کوتاه کردم سینگل بودم ولی چون پارتنرم آشناس قبلمم دیده بود وقتی رفتیم تو رابطه یه هفته باهام قهر بود 🤣🤣

-تعلیق

من خودم موهام تا زیر باسنمه و یه کم مونده برسه به زانو هام و پارتنرمم خیلی موهام رو دوست داره و نمیزاره کوتاه کنم ولی خب من در اصل خودم هستم که از موهام خوشم میاد و دوست ندارم کوتاه کنم دیگران زیاد برام مهم نیست هر کسی که شما رو بخواد همه جوره پسند میکنه و جذب شما میشه 

عشق و دوست داشتن مگه به اندازه موعه؟اصلا مگه به ظاهره؟بابا توروخدا انقدر به این چیزای مسخره فکر نکنی ...

نمی‌دونم هیچ تجربه ای از عشق ندارم فقط شنیدم که مثلا مردا موی بلند دوست دارن میخواستم بدونم تا چه حد واقعیه. تقصیر فضای مجازی. همش استرس دارم که شاید هیچوقت عاشق نشم و کسی عاشقم نشه..😁🥴

نمی‌دونم هیچ تجربه ای از عشق ندارم فقط شنیدم که مثلا مردا موی بلند دوست دارن میخواستم بدونم تا چه حد ...

اول رو ذهنیتت کار کن تا ادمای درستی سر راهت قرار بگیرن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

همین که کچل نباشه کفایت میکنه

عالی 👌🏻😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**