سلام کسی تجربه ای داره دخترم ۲۶ روزشه یکساعت پیش ک بهش شیر میدادم موقعی ک داشت خوابش میبرد لبخند زد و بعدش صدا در اورد قهقهه نبود ها سه بار گفت هه اینجوری الان من خیلی نگرانم میترسم خدایی نکرده تشنج باشه کسی تجربه داره راهنمایی کنه
خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم
تیکر رسیدن به هدفهای مثبت♥️من در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی طبیعیه نگران نباشم دچار وسواس فکردی شدم واقعا
اره عزیزم بچه اول همینه تجربه نداریم هر کاری میکنن نگران میشیم . طبیعی خدا حفظش کنه برات نی نیتو من یه بار قهقه زد خودم داشتم قلبم وایمیساد زنگ زدم خواهرم خواهرگفت دیونه ای خوب عادیه برای خنده بچه هم میترسی
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
بیمارستانم فقط بلدن ادمو بترسونن خدا بزرگ به خودت استرس نده تو تا هرجای در توانته مراقبش باش براش وقت بزار انشاالله به سلامتی بزرگ میشه همه این سختی هارو فراموش میکنی
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭