2777
2789
عنوان

جاهلیت مدرن

643 بازدید | 30 پست

به هرکس میگی بچه دومم هم پسره، میگه عیب نداره! یا میگه نا امید نشو ما یه فامیل داریم سومی یا چهارمی ش دختر شد!

دختر خوبه گله 

دختر دلسوز پدر و مادره 

یا میگن: من هم دختر دارم هم پسر. دختر یه چیز دیگه س!

یعنی چی عیب نداره؟ مگه من آوردم که دختر بشه؟؟؟ هرچی خدا بده صالح و سالم باشه الحمدلله.

ببخشید ولی شاید پسرای شما خوب نیستن!

یا مگه دختر نا اهل خون به جگر پدر و مادر بکنه، کمه؟!

چتونه بعضیا واقعا؟ جرئت نداری بگی پسرمو دوست دارم یا پسرم دنیامه عشقمه. همه میخوان بهت ثابت کنن که پسر خوب نیست!

ولی اگر همینو برا دختر بگی، به به و چه چه میشنوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تاشم خوبه اگر خدا بده دیگه بقیش ب افکار بندش ربط داره

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بخاطر اینکه چندین قرن گل سر سبد خانواده پسر بودجامعه هنوز کینه ب دل دارهو حق هم دارن

هیچم حق ندارن

دل شکوندن هرررر زمانی بده

حواستون نیست که همین حالاشم با این حرف ها، بازم دل مادرها رو میشکونید...بازم ظلم به زن...

دقیقا 

مخصوصا تو مجازی جرات داری اسم پسر بیار یعنی برچسب همه چی بهت میزنن 

تو اینستا هم کلی کلیپ هست که یه بابا دخترشو بغل کرده میگه فقط پدر  رابطه ی پدر دختری اینطوریه 🤣🤣🤣انگار باباها روزی یه فصل کتک مفصل میزنن پسراشون

من خودم دختر دارم اما باحرفت موافقم 

واقعا دختر پسر فرقی نداره 

خب پسر به خاطر یه سری اخلاقاش اینطوری قضاوت میشه که خب خاصیت پسر اینه 

پسر نمیتونه مثل دختر ناز داشته باشه که 

هر دوتاشون تو یه سطحن فرقی بینشون نیس 

پسر پسره دخترم دختر 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چون همیشه خانواده های قدیمی اکثرا پسر دوست بودن اینا دارن جبران میکنن

همه فرزندان برای خانواده عزیزن این پافشاری جر و بحث برای جنسیت خاص عقده ای بازیه

چه پسر و چه دختر هر دو عزیزن

هیچم حق ندارندل شکوندن هرررر زمانی بدهحواستون نیست که همین حالاشم با این حرف ها، بازم دل مادرها رو م ...

خب چرا باید اهمیت داشته باشه برات

دخترت رو داری پسرت رو داری چکار ب حرف مردم داری

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

عجب 

تو استان ما فرزند پسر خیلی مهمه ، مثلا اگر یه زن ۷ تا پسر به دنیا بیاره خیلی بهش احترام میذارن، متاسفانه بعضی مردها به خاطر اینکه زنشون دختر زا هست طلاقش میدن، یادمه یه آقایی واسه اینکه پسر دار بشه  ۹ بار بچه دار شد دفعه دهم دوقلو دختر شد، یعنی ۱۱ دختر، البته یکی از دخترهاش تو بچگی فوت کرد، برادر خودم چون  دختر دوقلو واسش ب دنیا اومد، خودش رو باز نشست کرد نشست خونه خیلی ناراحت شد

میدونی خانم محترم جاهلیت مدرن نمیگن بهش

بهش میگن حقیقت جامعه

البته من با این مخالفم که همه دخترا عالین و همه پسرا بد

در همه جا دختر و پسر خوب و بد وجود داره

ولی چیزی که در جامعه ما میبینیم( تاکید میکنم در اکثر مواقع نه همه مواقع) این هست که دختر ها بیشتر دلسوز پدر و مادر هستند تا پسر ها

چیزی که تجربه ثابت کرده پسر ها بیخیال تر و کم عاطف تر نسبت به دختر ها هستند و این انکار نشدنی هست( هر چند کهههههه استثنائاتی هم وجود داره)…