2777
2789
عنوان

تجربه بد خرید از دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از دیجی کالا یه ادکلن ۵۰۰ هزار تومنی سفارش دادم که خاک تو سرشون فیک فرستادنبوش یک ثانیه هم ماندگ ...

دیجی کالا به لطف فروشنده های متفرقه فیک ارایشی بهداشتیش خیلی زیاده من فقط از جاهای معتبر سفارش میدم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الانم دو هفته هست که شامپو سفارش دادم هنوز هیچ‌خبری نیست که نیست

قبل عید خیلی سرشون شلوغه و تاخیر دارن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

منم از دیجی کالا یه ادکلن ۵۰۰ هزار تومنی سفارش دادم که خاک تو سرشون فیک فرستادنبوش یک ثانیه هم ماندگ ...

دیگه الان ادکلن پونصد تومنی اصل نداریم هر چی هست یا امارات های کپی زده یا اینجا فیکشو زدن

ادکلنای اصل بالای ۳-۴ تومن شروع میشه قیمتاشون.

این ناراحت کننده بود که با اینکه دیدن جنسی که فرستادن درست نیست پس نمیگرفتن و پشتیبانی خیلی بد برخورد می‌کرد گفتم خودتونو بزارین جای من اگه پول می‌دادین و چیزی میخریدین و درست نبود یا توقع داشتین که عوض کنه یا پولتونو پس بده 

من از اسنپ شاپ چند قلم لوازم آرایشی سفارش دارم اصلا بدردبخور نبود

کانسیلر شماره ۱ سفارش دادم تیره فرستادن که هیچ جورع به پوستم نمیخوره 

ریمل هم آشغال بود یعنی آشغالاااا😑 

خواستم مرجوع کنم ولی نوشته بود که کالا باید با پلمپ اولیه مرجوع بشع وگرنه امکان مرجوع وجود نداره 

خو لامصب من از کجا باید خبر دار میشدم کانسیلر تیرع برام فرستادین😑😑  از حرص شدید وسایلارو انداختم دور شوهرمم این وسط جدی میگفت بده خودم بزنم فقط ننداز دور😐

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من از اسنپ شاپ چند قلم لوازم آرایشی سفارش دارم اصلا بدردبخور نبودکانتینر شماره ۱ سفارش دادم تیره فرس ...

😂😂😂😂😂😂

میبخشیدی به یه اشنا

دیگه الان ادکلن پونصد تومنی اصل نداریم هر چی هست یا امارات های کپی زده یا اینجا فیکشو زدنادکلنای اصل ...

درسته ولی این قضیه مربوط به پارسال بود که پول ارزش بیشتری داشت

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔