2777
2789
عنوان

تجربه بد خرید از دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 35 پست
همین که حداقل پیگیری میکنند خوبه ،از جای دیگه انلاین خرید کنی اعتراض کنی بلاک

عزیزم اصلا پیگیری نکردن منم پولش مهم نبود برام ولی نمی‌خواستم سکوت کنم جلوی ظلمی که داشتن میکردن پشتیبانی فقط می‌گفت حتما پیگیری میشه ولی الکی و کلا جنسشون موند رو‌دستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂😂میبخشیدی به یه اشنا

آرع الان فکر میکنم باید به یکی میدادم 

اون لحظه فقط میخواستم جلو چشمام نباشه🥲

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خوب ظاهرا مشکل از اونا نبوده یعنی سالم بدست شما رسیده

عزیزم من که ندیده بود به اعتبار دیجی کالا سفارش دادم چون زده بود سایزه ولی وقتی آمد نازکتره بود اصلا نخورد به وسیلم و من نشون دادم به مامورش و عکس گرفتم و گفتن حق با شماست کاملا ولی در کمال شگفتی پولمو ندادن و پس فرستادن این واسه من شد تجربه که هر چیزی رو از دیجی نخرم و حضوری برم 

عزیزم من که ندیده بود به اعتبار دیجی کالا سفارش دادم چون زده بود سایزه ولی وقتی آمد نازکتره بود اصلا ...

بله حق با شماست 

من خیلی وقته حضوری خرید میکنم

جالبه گوشی آ۲۵ دیجی تا ۱۸ زده بود

من ۷۰۰ کمتر خریدم

با خیال راحت تست کردم و سایر موارد.

آرع الان فکر میکنم باید به یکی میدادم اون لحظه فقط میخواستم جلو چشمام نباشه🥲

وای منم فقط میخواستم نبینمش 

خیلی زور بود هم پولشو گرفتن هم جنس اشتباه فرستادن که به وسیلم نمی‌خورد هم پس نگرفت دیجی کالا با وجودی که دیدن نمیخوره خلاصه ظلم بود 

آخرم خودم رفتم حضوری براش خریدم