2777
2789
عنوان

از خجالت پسرم در اومدم

388 بازدید | 29 پست

درو بازکردم حواسم نبود خورد به سرش بغلش کردم بوسش کردم بازم داد کشید خودشو ازبغلم انداخت پایین دوید سمت فریز از روی عصبانیت دروشو باز کرد محکم کوبوند دوبار این کارو کرد پشت هم فریزر تکون میخورد که دویدم گرفتمش و حسابی در باسنش زدمو دعواش کرد بعدم با گریه خوابید .سه سالشه. 

از یه طرف ناراحت شدم گریه کردم توی خواب بوسش کردم ازیه طرف میگم حقش بود وسیله ها به این گرونی خراب شه از کجا بیاریم بخریم. موندم اصلا😔

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا😂

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اینهمه عصبانیت داره شاید از یجا دیگس

لوس شده انگاری

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

آفرین ب تربیتت ، کاش قبل بچه زاییدن ۲ کلاس تربیت بچه م‌پاس میکردید

لااله الی الله

بدو برو 

هییییچ وقت بچه رو تنبیه فیزیکی نکن اونم تو این سن حتی به شوخی پسرت چرا انقد عصبی شد شیطنت داره؟

به شدددتتتتتت