2777
2789
عنوان

از خجالت پسرم در اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 29 پست

الان به اندازه ای آگاهی هست که نیاز نباشه کسی اینجا بگه کارتون درسته یا اشتباه. ولی هر فردی تاکید می‌کنم هر فردی در اطرافم دیدم که در بچگی و نوجَوونی مورد خشونت جسمی و روحی قرار گرفته نه زندگی موفقی داشته نه ازدواج موفقی داشته نه حوصله و اخلاق خوبی. حتی تو جامعه هم طرد شده.

موفق باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شدددتتتتتت

اوه اوه خدا صبرت بده عزیزم 

ولی سعی کن خودتو کنترل کنی نزنیش با محبت و صحبت کردن رفتار درست رو یادش بده

خشونت فقط باعث میشه در آینده یه فرد عصبی و پرخاشگر بشه 

شاید یه سری چیزای جزئی و کوچیک برا ما بی اهمیت باشه اما واقعا رو روان بچه تاثیر داره

الان به اندازه ای آگاهی هست که نیاز نباشه کسی اینجا بگه کارتون درسته یا اشتباه. ولی هر فردی تاکید می ...

دهه ی شصتی ها اکثرا کتک خورده اند😂

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه سه ساله گناه داره اخه منم بچم‌سه سالشه سرش بخوره چایی تا اروم نشه بغلم ول نمیکنم

خودشو پرت کرد پایین ازبغلم 

زیادی لوس شده

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

درکت میکنم

دختر منم دو سالش بود همش در فریزر رو باز میکرد

رو لبه پایینیش مینشست میگف خنکه!!

منم انقدر حرص میخوردم.

دیگه حریفش نمیشدم صندلی میزاشتم جلوش نتونه اینکاررو بکنه😥

خدایی بچه بزرگ کردن خیلی سخته...اونم بچهای امروز ک با بچه های قدیم زمین تا اسمون فرق دارن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

عزیزم اشکال نداره..اصلا عذاب وجدان نگیر  یکمی لوسش کردی...ولی همیشه سعی کن‌ ابر باشی ولی نباری تاثیرش بیشتره..یعنی تا می‌تونی براش اخم کن جذبه داشته باش ولی نزنش تا ازت حساب ببره 

اوه اوه خدا صبرت بده عزیزم ولی سعی کن خودتو کنترل کنی نزنیش با محبت و صحبت کردن رفتار درست رو یادش ب ...

روان ما چی

اشکمو در میاره به والله

البته کتک زدن بچه و بعد بغلش کردن و محبت کردن بهش بچه رو شرطی می‌کنه...و در آینده خیلی احتمال داره ک ...

این یکسره توی بغل من و شوهرم پلاسه 

بوسش کردم اما وقتی خوابید

خودش وقتی اینجور مسایل پیش میاد وقتی من آروم بشم میاد بوسم میکنه مثلا معذرت خواهیشه

درکت میکنمدختر منم دو سالش بود همش در فریزر رو باز میکردرو لبه پایینیش مینشست میگف خنکه!!منم انقدر ح ...

این اشک منو در میاره خدا نکنه فقط ده ثانیه جلو چشم نباشه صد درصد یه گندی داره. میزنه

روان ما چی اشکمو در میاره به والله

من چند روز پیش قبل افطار واقعا نشستم زار زار گریه کردم وسط حال از دستشون

هم دیگه رو میزدن یهو دخترم پای پسرم رو گاز گرفت.پسرم جیغ میکشید بالا پایین میپرید.از صبح بهشون گفته بودم سردردم یکم ارومتر ولی انگار نه انگار😧

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بله درسته...اکثرا هم کتک رو شیوه تربیتی می‌دونن. این خودش تاثیر مخرب کتک هایی که خوردن.زنجیره قطع بش ...

نه بابا به خدا دهه شصتی ها فقط خوردن یهو روانشناسا گفتن نزنین ماهم تا بشه نمیزنیم و به اعصاب خودمون فشار میایم نتیجش شده دهه هشتاد و نودی های لوس بی تربیت که از تو پارکا جم نمیشن

من چند روز پیش قبل افطار واقعا نشستم زار زار گریه کردم وسط حال از دستشونهم دیگه رو میزدن یهو دخترم پ ...

من هفته ای یبار کارمه گریه از بس فشار میارم به خودم اصول روانشناسی خدشه دار نشه🤦