درو بازکردم حواسم نبود خورد به سرش بغلش کردم بوسش کردم بازم داد کشید خودشو ازبغلم انداخت پایین دوید سمت فریز از روی عصبانیت دروشو باز کرد محکم کوبوند دوبار این کارو کرد پشت هم فریزر تکون میخورد که دویدم گرفتمش و حسابی در باسنش زدمو دعواش کرد بعدم با گریه خوابید .سه سالشه.
از یه طرف ناراحت شدم گریه کردم توی خواب بوسش کردم ازیه طرف میگم حقش بود وسیله ها به این گرونی خراب شه از کجا بیاریم بخریم. موندم اصلا😔
اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
الان به اندازه ای آگاهی هست که نیاز نباشه کسی اینجا بگه کارتون درسته یا اشتباه. ولی هر فردی تاکید میکنم هر فردی در اطرافم دیدم که در بچگی و نوجَوونی مورد خشونت جسمی و روحی قرار گرفته نه زندگی موفقی داشته نه ازدواج موفقی داشته نه حوصله و اخلاق خوبی. حتی تو جامعه هم طرد شده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایی بچه بزرگ کردن خیلی سخته...اونم بچهای امروز ک با بچه های قدیم زمین تا اسمون فرق دارن
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیزم اشکال نداره..اصلا عذاب وجدان نگیر یکمی لوسش کردی...ولی همیشه سعی کن ابر باشی ولی نباری تاثیرش بیشتره..یعنی تا میتونی براش اخم کن جذبه داشته باش ولی نزنش تا ازت حساب ببره
من چند روز پیش قبل افطار واقعا نشستم زار زار گریه کردم وسط حال از دستشون
هم دیگه رو میزدن یهو دخترم پای پسرم رو گاز گرفت.پسرم جیغ میکشید بالا پایین میپرید.از صبح بهشون گفته بودم سردردم یکم ارومتر ولی انگار نه انگار😧
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بله درسته...اکثرا هم کتک رو شیوه تربیتی میدونن. این خودش تاثیر مخرب کتک هایی که خوردن.زنجیره قطع بش ...
نه بابا به خدا دهه شصتی ها فقط خوردن یهو روانشناسا گفتن نزنین ماهم تا بشه نمیزنیم و به اعصاب خودمون فشار میایم نتیجش شده دهه هشتاد و نودی های لوس بی تربیت که از تو پارکا جم نمیشن
اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.