2777
2789
عنوان

ای باباااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 41 پست
فقط قولنج یخچال. یعنی مردشور سازنده ال جی رو ببره با این یخچالای ترق ترق کن. :))

سامسونگم همینه

خدانکنه تو روز یخ برداریم

شب تا صبح ناله میکنه😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اره اره من هر وقت اسمتو ميخونم اينطوري ميخونم الان بيا بغلم بعدا ديره 

واااای خواهشا سرتو ببر بیرون ی دوتا فحش به جای من بده 😬بگو حتما باید از تشنگی بمیریم تا شما یکم مراعات کنین ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👻👻👻👻👻👻 ا س ک ا ر ل ت👻👻👻👻👻👻

اسحاق 😓😓😓😓

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
واااای خواهشا سرتو ببر بیرون ی دوتا فحش به جای من بده 😬بگو حتما باید از تشنگی بمیریم تا شما یکم مرا ...

خخخ چشم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
سامسونگم همینه خدانکنه تو روز یخ برداریم شب تا صبح ناله میکنه😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاچی بزار توش وقتی یخ برمیداری

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
من صدا جيغ وناله گربه زياد ميشنوم🤐 ديشب هم فك كردم صدا تالاپ تولوپه سگه بعدا فهميدم دارن بيل ميزنن ...

وقتیم صدا نیست دست و پام میخاره😂😂😂😂😂

اسکارلت احتمالا داری خودتو به زور میخوابونی، خواب نداری، واسه همین این صداها رو مخته

نه من چون تنها میخوابم رو صدا حساسم

اوف😂سرم ميخاره يا حس ميكنم شكمم ضربه ميخوره😫😂

اصن یه وضیه ها😂😂😂😂