2777
2789
عنوان

ای باباااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 41 پست
تازه یه چیزی که از همشون ترسناک تره هم تو تاریکی شروع به حرکت می کنه...سوسک!

وای اره

الکی یه جاییم مور مور میشه فک میکنم سوسکه😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراغ روشن بخاب 😐

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

من ی بار قهر کردم با چه مکافاتی پتو و بالشمو از تو دستش کشیدم رفتم تو سالن بخوابم به غلط کردن افتادم ظرفا فک کنم پارتی گرفته بودن😁😁😁 فقط شانس آوردم شوهرم اومد گفت بیا مسخره بازی درنیااار منم از خدا خواسته گفتم اینبار میبخشمت 😁😁  

فقط قولنج تلویزیون😅😅

فقط قولنج یخچال.

یعنی مردشور سازنده ال جی رو ببره با این یخچالای ترق ترق کن. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
یخچالمون اونقد صدا در میاره مسخره اشو دراورده دیگه انگار تا برقا خاموش میشه کشو قوس میاد

میز تلویزیون ما اینقدر صدا میده

یه شب که کشوش باز شد😂😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
من دیشب یه چیز گردالی تو شکمم وول میخورد یعنی سکته کردم مطمئن بودم نفخ و باد اینا نبود 

نی نی داری

شایدم روده هات کرم کرده😐😐😐😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من ی بار قهر کردم با چه مکافاتی پتو و بالشمو از تو دستش کشیدم رفتم تو سالن بخوابم به غلط کردن افتادم ...

درواقع باید پتو بالش همسر رو با مکافات میکشیدی میدادی دستش بره تو سالن بخابه 😁😂

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
میز تلویزیون ما اینقدر صدا میده یه شب که کشوش باز شد😂😂😂😂😂

😂😂😂🤣🤣🤣

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اوه نگم برات اينا فرهنگ و گذاشتن تو كوزه دارن آبشو ميخورن

ببین همسایه ما تازه روزشون شروع شده  پدرمونو دراوردن  تا میام نفرینشون کنم باز میگم خدایا خودت ساکتشون کن

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم

من صدا جيغ وناله گربه زياد ميشنوم🤐

ديشب هم فك كردم صدا تالاپ تولوپه سگه بعدا فهميدم دارن بيل ميزنن🤐😫بر ذهن منحرف نعلت😆

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
ما یخچالمون یبار ب تنظیمات کارخانه میره و برمیگرده😂

ابگرمکن 😐😐😐😐