2777
2789
عنوان

تجربه ام از سرخ کن بدون روغن

391 بازدید | 10 پست

این کاربری رو زدم چیزی های که میخرم تجربه ام رو ازشون بگم برای بقیه 

حدودا سه ماهی میشه که سرخ کن بدون روغن خریدیم بسیار کاربردی هستش خصوصا برای سیب زمینی سرخ کرده و همبرگر و پیتزا من توش جیگر و جوجه کباب  و کیک هم خیلی درست کردم  بعضی ها میگن سیب زمینی رو مثل پلاستیک میکنه به جنس سیب زمینی مربوطه آره سیب زمینی بی کیفیت و معمولی ترد نمیشه داخلش بعضی وقتا هم روی سیب زمینی میپزه داخلش نه ولی  بهترین سیب زمینی رو بخرید عالی میشه ترد ترد و انگار توی یه کیلو روغن سرخ کرده باشی

روغن نیاز نداره ولی اگه دوست داشتید ریختنش بلامانع دستگاه سرخ کن من گوسونیک ۷۵۷ دو المنته هستش برای خانواده ۴/۵ نفری کفایت میکنه 

در نهایت انواع و اقسام غذا میشه توش درست کرد و بهترین خریدم بود

منم میخوام بخرم دو دلم ،،،،، سیلور کرست میخوام بگیرم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

خب من همین کارهارو تو آون توستر انجام میدم بنظرت فرقی دارن؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سرخ کن مثل یه فر کوچولوها

دقیق توستر هم همینه باور میکنی من ۱۵ ساله ازدواج کردم از فر اجاقم استفاده نکردم ولی اون توستر نباشه میمیرم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
فرقش با توستر چیه من از اون قدیمی ها دارم پنج کیلویی روغن یک جا باید بریزی توش😐استفاده هم نکردم نو ...

منم سرخ کن قدیمی دارم انداختم تو انباری نو نو

فرقش با توستر چیه من از اون قدیمی ها دارم پنج کیلویی روغن یک جا باید بریزی توش😐استفاده هم نکردم نو ...

سرخ کن هایی که روغن باید بریزی بدیشون اینه خیلی مصرف روغن دارن و اصلا سالم نیستن