2777
2789
عنوان

چاقی بعد از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست
نه آخه من ۲۶ سالمه ۴۳ کیلوم همه ی لباسام واسم گشاده! باید بدم خیاط بدوزه😓

جوانه گندم با ماست بعد غذا 

قرص زینک بعد غذا 

روزی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ کالری 

اینجوری چاق میشی 

من خودمم لاغرم از امروز شروع کردم 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاقی که خیلی راحته فقط غذا بخور و بخواب ورزش هم نکن غذاهای پرچرب بخور

اشتها نیست

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

ممنونم گلم الان چند کیلویی قدت چنده ؟

قدم ۱۷۰ وزنم ۸۰ اوایل ماه چهارم بارداریم ولی این مدت فقط دو کیلو اضافه کردم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم قرص چاقی اینا استفاده نکردی؟

نه ترسیدم ضرر داشته باشه! 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

خب خداروشکر قدت بلنده خیلی هم چاق نشدی

قبل از ازدواج سالها ۵۸ بودم بعدش یهو تو یه مدت کوتاه رسیدم به ۷۸. تازه این مدت پراکنده باشگاه میرفتم و رژیمم میگفتم. الان که دکتر گفته باید فعالیتم رو کم کنم؛ تهوعم ندارم؛ یعنی عملا یه جا نشستم از بیکاری فقط میخورم. اینجوری پیش برم تا پنج ماه دیگه به صد میرسم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب خداروشکر قدت بلنده خیلی هم چاق نشدی

قبل از ازدواج سالها ۵۸ بودم بعدش یهو تو یه مدت کوتاه رسیدم به ۷۸. تازه این مدت پراکنده باشگاه میرفتم و رژیمم میگفتم. الان که دکتر گفته باید فعالیتم رو کم کنم؛ تهوعم ندارم؛ یعنی عملا یه جا نشستم از بیکاری فقط میخورم. اینجوری پیش برم تا پنج ماه دیگه به صد میرسم

قبل از ازدواج سالها ۵۸ بودم بعدش یهو تو یه مدت کوتاه رسیدم به ۷۸. تازه این مدت پراکنده باشگاه میرفتم ...

وای تو هم مثل من میشی سعی کن تو بارداری خیلی نخوری من بعد بارداری دومم شدم ۱۰۵ دوستم منو نشناخت داشتم میترکیدم از چاقی اینش به کنار غبغب و چربی شکم و پهلو و بازوها و زیر سوتین رو کجای دلم بزارم