2777
2789
عنوان

چاقی بعد از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست

عزیزم حین بارداریا چقدر اضافه کردی و بعد از زایمان چقدرش کم شد؟ چقدر بین دو تا بارداریت فاصله افتاد و اون موقع کم نکردی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشی عزیزدلم تو با این اراده ای که داری لاغر تر از قبلتم میشی فقد کافیه که بخای😍❤

نه بابا خیلی چاقم بخوام مثل قبل بشم خیلی زیاد باید ورزش کنم پوستمم شل میشه 

عزیزم حین بارداریا چقدر اضافه کردی و بعد از زایمان چقدرش کم شد؟ چقدر بین دو تا بارداریت فاصله افتاد ...

موقع بارداری من ۱۰ کیلو اضافه کردم که بعدش دو کیلو کم کردم که غذا خوردم جبران شد 😂😂بینش ۶ سال فاصله بود دخترم ۱۸ سالشه پسرم ۱۲

عجبااا هر چند وقت ۵,۶کیلو اضافه میکردی و همینطوری ادامه میدادی و جلو خودتو نمیگرفتی تا رسیدی ب ۱۰۰کیلووو تازه یادت اومده باید کم کنی 

البته الانم دیر نشده 

ولی خب خیلی آسون گرفتی قضیه رو ..چاقی خیلی بده

موقع بارداری من ۱۰ کیلو اضافه کردم که بعدش دو کیلو کم کردم که غذا خوردم جبران شد 😂😂بینش ۶ سال فاصل ...

مرسی. منم بعد از ازدواج با همین روند کلی چاق شدم و الانم باردارم. احتمالا همین حدود اضافه کنم. تاپیکت خیلی خوبه انگیزه داد بعدش سریع به فکر باشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.