2777
2789
عنوان

چاقی بعد از ازدواج

419 بازدید | 45 پست

من قبل از ازدواجم ۵۰ بودم قدم ۱۵۶ موقعی که ازدواج کردم خیلی مشقله داشتم برای همین وقت غذا درست کردن نداشتم و یا غذاهای آماده میخوردم یا از بیرون سفارش میدادم باشگاه هم میرفتم ولی به خاطر کار هام نشد ادامه بدم و همش غذاهای آماده و فست فود میخوردم چند ماه گذشت رفتم رو ترازو دیدم شدم ۵۵ آخه غذاهایی که میخوردم پر کالری بود چند ماهی بود که باشگاه نرفته بودم و تنبل شده بودم خونه مامانم که میرفتم غذاهای چاق کننده مثل برنج و لازانیا و اینجور چیزا درست میکرد منم چون بچگیم فست فود کم خورده بودم خیلی خوشم میومد و یه لازانیا کامل رو میخوردم خیلی غذا دوست داشتم چند ماه بعد رفتم رو ترازو دیدم شدم ۶۵ اون موقع یه ذره اضافه وزن داشتم و شکمم یه کم جلو اومده بود و لپ درآورده بودم ولی مثل قبل اونجوری لاغر نبودم عید شد و من موقع عید خیلی غذا میخوردم ژله خیلی دوست داشتم بعد عید رفتم رو ترازو دیدم شدم ۷۰ لباسام خیلی ضایع شده بود من یه تاپ داشتم اینو که پوشیدم شکمم خیلی قلمبه شده بود و از لباسم میزد بیرون تابستان که شد اصلا فعالیت نداشتم و همش در حال غذا خوردن بودم بعد تابستان وزنم شد ۸۰ دیگه خیلی چاق شده بودم دوستم می‌گفت تپل شدی پاییز من باردار شدم و موقع بارداری خیلی میخوردم بعد بارداری شدم ۹۱ دوستم دیگه منو نمیشناخت بارداری بعدیم هم شدم ۱۰۳ خیلی بدجوری شده بودم شکم درآورده بودم لایه لایه غبغب و چربی بازوها به کنار خیلی چاق شده بودم دیگه لباسام اندازم نمیشد 

خب

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم بگیر و در کنارش ورزش کن عزیزم

ن رژیم ن ورزش به تنهایی به نتیجه دلخواه نمیرسونتت باید باهمدیگه انجامشون بدی و رعایت کنی👌🏻

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

الان دارم ۶ ماه ورزش میکنم شدم ۸۸

خداروشکر

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خداروشکرهر ادمی تو هر سایزی ک باشه قشنگه اما چاقی به شدت بده برای سلامتی و خب باید رعایت کرد عزیزم

آره چاقی خیلی بده البته دیگه مثل قبلنا نمیشم 😞😞

چرا من که خیلی چاقم اصلا لباسام اندازم نمیشه شکمم خیلی بزرگه دور شکمم ۱۰۵

نه آخه من ۲۶ سالمه ۴۳ کیلوم همه ی لباسام واسم گشاده! 

باید بدم خیاط بدوزه😓

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»