2777
2789
عنوان

کسی هست که بعد از ازدواج از شهرش اومده باشه و شهر شوهرش زندگی کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 70 پست
منم.. ی ساعت فاصله امونه گاهی اذیت میشم اما بازم برمیگشتم عقب انتخابش میکردم.. دوهفته ای ی بارهم ...

من تهرانم خانوادم شمالم.از انتخابم ناراضی نیستم ولی دارم با شوهرم مشورت میکنم بریم شمال زندگی کنیم اگه خدا بخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میشه ادم متوجه بشه که این دلتنکی رو میتونه تحمل کنه یا نه ؟؟؟ممکنه این دلتنگی اونقدر زیاد بشه ک ...

نه دیگه در حد جدایی... ولی آدمیزاده دلش میگیره دیگه.. شما چقدر دوری از لحاظ مسافت؟

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

چراخب خیلی سخته دوری و دل تنگی مخصوصا توشهری ک هیچکسو نمیشناسی و حتی زبونشونم نمیفهمی ولی خب گاهی شرایط ایجاب میکنه من بخاطرهمین بچه دارشدم تالااقل حالاک.توخونه ام با بچم سرگرم بشم چون واقعا دردناکه خودتی وخودت الانم همسرم شب کاره توشهر غریب اونم شب کار خودمموخدام فقط

من ،

آره چون هم واقعا شوهرمو خیلی دوستش دارم وهم ازخونوادم دل خوشی ندارم

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚 تو یه دونی اخه عشقم

فدات خواهری جون.دل تنگتون شدم این و خوندم بااااز😘

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
چطور میشه ادم متوجه بشه که این دلتنکی رو میتونه تحمل کنه یا نه ؟؟؟ممکنه این دلتنگی اونقدر زیاد بشه ک ...

ببين بستگي به خودت داره، دلتنگي خَيلي سخته مخصوصا وقتيً خودت  مستقيم انتخاب نميكني كه جدا بشي از خونواده، ولي اگر خودتو سرگرم كنيً خَيلي راحت تر باهاش كنار مياي و قبول ميكني اما اگر بيكار بشيني همشً غصه ميخوري و به جون شوهرت غر ميزني 

من 

ماهی یبار یا دوماه یبار میرم اصفهان خونه پدرم

ولی دوری خیلیییی سخته از هر لحاظ مثلا الان که باردارم دلم میخاد تو هرشرایطی مادرم کنارم باشه یا بعد زایمان که شدیدا به مادرم نیاز دارم اینجا اومدم تک و تنها شدم صبح تا شب تو خونه درو دیوار نگاه میکنم خداروشکر شوهرم خوبه ولی نمیدونم اگه برگردم عقب باز انتخابش میکنم یا نه

عروس ما بخاطر دوری از خونوادش بعد شش سال داره جدا میشه میگه نمیتونم این دوری رو تحمل کنم ....البته ا ...

ب نظر من ک منطقی نیست..ایشون از اول میدونسته و پذیرفته، دلیل کافی برای طلاق نیست

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس