2777
2789
عنوان

کسی هست که بعد از ازدواج از شهرش اومده باشه و شهر شوهرش زندگی کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 70 پست

من هستم.. البته دو تامون برا یه شهر و مقیم یه شهر دیگه ایم...

بعضی وقتا دوست دارم زمان برمیگشت عقب و از خانوادم جدا نمیشدم ولی بعضی وقتام هست که دلم نمیخواد ازش جدا بشم... 

دلتنگی سخته ولی باید صبوری کرد...

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غریب  و دلتنگی اذیتت نمیکنه؟

من تنها وبی کس و غریب 

بعد سه ماه فردا میرم شهر خودمون

من ناراحتی روحی گرفته بودم از وقتی باردارشدم کمی حال وروزم بهتر شد البته شوهرم خیلی کمکم کرد

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

والا من تهرانه خونمون الان ساکن کرجم خونه مادر شوهرم اینجاس و کار شوهرمم اینجا بود مجبور شدم بیام

1ماه خونمون نرفتم😟برگردم به عقب باز انتخابم همینه😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

من ،البته من با ازدواج از خانوادم جدا نشدم از ١٨سالگي كه اومدم دانشگاه و بعد سر كار از خانوادم حدا شدم و ٢٥سالگي ازدواج كردم خانواده شوهرم هم نيستن كلا خودمون دوتاييم و به نظرم كه بهتره

غریب  و دلتنگی اذیتت نمیکنه؟

چرا افسوس میخورم اگه نزدیک خانوادم بودم میتونستم دل سیر ببینمشون....هرچند که آدم از بودن کنارشون هیچوقت سیر نمیشه....

من خیلی چیزا رو بخاطر دور بودن از خانوادم از دست دادم.خوبه ادم باهمشریه خودش ازدواج کنه و تو شهر خودش بمونه‌

خدا همه پدرومادراا رو سالم وسلامت نگه دار پدرومادر منم بین اونا انشاءالله.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

واسه من فرقی نمیکرد چون دلتنگی تو سرنوشتمه

اگر ازدواج نمیکردم از دلتنگی همسرم میمیردم الان هم از دوری پدر ومادرم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
من 6ماهی میشه ک.ندیدمشون شهرشوهرمم مهاجرت نکردم هردومون یه شهربودیم بخاطرکارش رفتیم یه شهردیگه ک کلا ...

منم مثه شما ۱۰ ساعت دوره و به خاطر کار مهاجرت کردیم...

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
والا من تهرانه خونمون الان ساکن کرجم خونه مادر شوهرم اینجاس و کار شوهرمم اینجا بود مجبور شدم بیام 1 ...

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

تو یه دونی اخه عشقم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

من  اگه به عقب برمیگشتم هررررگز این اشتباه رو نمیکردم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!