2777
2789
عنوان

کسی هست که بعد از ازدواج از شهرش اومده باشه و شهر شوهرش زندگی کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 70 پست

منم ۶ ساله جدا از خانوادم

خوب شوهرم خیلی خوبه ازش راضی ام با عشق هم ازدواج کردیم

ولی قبول کنید سخته برای زن 

مخصوصا موقع بارداری و بعد بچه داری

این جور موقع ها شوهر ادم باید خیلی هوای زنشو داشته باشه وگرنه زن نمیکشه و خیلی بهش فشار میاد که حتی حاضره جدا شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دورم از خانواده چون دانشگاه هم یه شهر دیگه بودم برام خییییلی آزاردهنده نیست و تجربه دوری رو داشتم 

دلتنگی همیشگیه و وجود داره و یه سری چیزا تبدیل به حسرت میشن که واقعا آزاردهنده ست مثلا من هر سری متوجه پیر شدن پدرمادرم میشم با توجه به اینکه دیوانه وار دوستشون دارم خیلی این مسااه اذیتم میکنه ولی جوری نیست که زندگیم مختل بشه 

سر زدن هم با ماشین پنچ ساعت راهه و چون عموما نمیتونیم مرخصی هامونو با هم هماهنگ کنیم رفتنمون و سر زدنمون زیااااد نیست ولی شده برای رفع دلتنگی یه روزه میریم و بر میگردیم پنج شنبه میریم جمعه بر میگردیم

شوهرم به شدت روم حساسه و اگر بهش بگم هر لحظه دلم تنگه میگه جمع کن بریم ولی چون میدونم خسته کننده ست مسیر زیاد اذیتش نمی کنم ولی شده مثلا بساط جمع کردیم بریم پارک میگه ما که آماده ایم پاشو بریم پیش مامانت اینا واسه همین این دوریه به اون صورت برام آزاردهنده نیست چون حس نمی کنم مجبوووور به تحملم

با توجه به اینکه روز خواستگاری بهم قول داده به محض اینکه شرایط کاریش اوکی بشه میاد شهر مادرم اینا  بنابراین برگردم عقب باز با همین شرایط ازدواج میکنم چون همسرم مردیه که میشد روش سرمایه گذاری عاطفی کرد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چه کلمه جالبی نوشتی سرمایه گذاری عاطفی ...

حقیقتش برای من همینه

من به علاقه مندی های بی در و پیکر و بی دلیل نمیتونم اعتماد کنم چون کلا آدم ریسک پذیری نیستم که بگم چون از طرف خوشم اومده تا تهش باهاش هستم! نه .

یعنی حتما باااااید دلایلی برای دوست داشتن وجود داشته باشه که تغییر پذیر نباشه تا من از طرفم خوشم بیاد و ارزش اینو داشته باشه که توی زندگیم بهش نقش بدم

برای همین میگم سرمایه گذاری عاطفی

اگر همسری انتخاب کنی که ارررررزش داشته باشه و حقیقتا برات همسری کنه و دل توی اون زندگی باهاش خوش باشه نمیتونی راحت از اون زندگی تحت عنوان دلتنگی پدر مادر بیای بیرون

در مورد زندگی برادرتون صحبت میکنم

این تنها دلیل نمیتونه باشه به نظر من

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

با اینه پنج سال از اون استان میگذره اما دلش به این زندگی گرم نیس و حالت هم که زنش میخواد بره هیچ تلاشی برای اشتی نمیکنه دلم میسوره که یه بچه بازی و اونم از روی بی عقلی دارن زندگیشون رو خراب میکنه

دلیل واقعیش رو‌نمیدونم اما اون چیزی که من فکر میکنم اینه که برادرم هنوز توب گذشته  اش زندگی میک ...

خیانت؟! متاسفم واقعا😑

ترجیح میدم حرفی نزنم که تهمت توش باشه ان شاالله اون چیزی که توی ذهن منه نباشه