2777
2789
عنوان

حق ناس گردنمه

91 بازدید | 13 پست

زندگیم داغون شده چکار کنم نمی تونم هیچ کاری کنم منه به عقل  خدا اون سر شاهده از بچگیم بدون اجازه هیچ کاری نکردم یک گل از حیاط یکی برداشتم اون گل داشت خشک میشد منم دلم نیومد گفتم حیفه بزار خشک نشه از وقتی برداشتم شب و روز ندارم نمی دونم اصلا چرا این کارو کردم انگار کنترل برداشتن دست خودم نبوده چون تو زندگیم بدون اجازه یک دونه میوه کوچک هم از درخت کسی برنداشتم 

تو رو خدا کمکم کنین چه جوری می تونم جبران کنم 

❤️ 💙 💚 🧡 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم ی کاکتوس کوچولو تو حیاط بود برف میومد برش داشتم گفتم خشک میشه گناه داره

وای خدا منم نمی دونم چرا این اشتباه کردم ولی یه گل خودم داشتم همون موقع تو گلدونش گل خودم رو کاشتم ولی هنوز آروم نمی شم

❤️ 💙 💚 🧡 

تاثیرات زندگی پس از زندگیه ها😅

راست میگی ولی خیلی خوبه که آگاهمون می کنن ولی خدا شاهده من تو زندگی از این کار اشتباها نکردم اون وقت زندگی پس از زندگی رو هم نمی دیدم

❤️ 💙 💚 🧡