2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی ولگن تنگ

163 بازدید | 17 پست

من یه زایمان دوسال ونیم پیش داشتم و با تمام سختیاش بچم بدنیا اومد با وزن ۲و۸۰۰که دکتر یهم گفت لگنت واسه این اندازه بچه مناسب بود بیشتر بود نمیتونستی و کارداشت به وکیوم کشیده میشد که خودش دنیا اومد الان ۳۸هفتم وزن بچم دوهفته پیش ۲و۸۰۰بود دکترم معاینم کرد گفت لگنت تنگه دیگه نگفت نمیشه طبیعی زایمان کرد ولی میتزسم از وکیوم یا اتفاقای بدش نمیدونم چیکارکنم برم سز یا چی اخه میگن زایمان دوم زاحتتره

سزارین کن

نه خودتو عذاب بده نه بچه طفل معصومو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برو سزارین شو ریسک نکن

باز من برعکس لگنم بزرگه😂😂

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

زایمان اولم راحت بود با وزن ۲ کیلو ۸۰۰ ،و لگن بسیار کوچیک 

زایمان دوم قششششنگ مرگ رو دیدم با وزن ۳ کیلو و ۷۰۰

کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

به ریسکش نمیارزه واقعا 

من لگنم تنگ بود دکترم اصرار داشت که  طبیعی زایمان کنم و تا لحظه برش پرینه هم رفتم دستگاه وکیوم آوردن با اونم نشد آخر سر سزارین اورژانسی شدم 

دور از جون پسرم داشت از دست میرفت خودمم که هم بخیه طبیعی خوردم هم سزارین شدم 

نگفتم که بترسونمتا ولی خب بنظرم برو سزارین 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
باز خوبه این وزنو بدون وکیوم تونستی زایمان که کلا سخته من از اون مرحله زور زون بیشتر میتدسم اتفاقی ب ...

پدرم دراومد بخدا کلش نمیومد بیرون

کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪