2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه نیست میتونی بخونی

فقط ثوابش کمتره

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

استفتائ از رهبری 

سؤال: آیا خواندن قرآن و ادعیه در طول عادت ماهیانه اشکال دارد؟

پاسخ: در ایام عادت ماهانه خواندن چهار آیه‌ای که سجده واجب دارند، ‌حرام است؛ اما خواندن سایر آیات قرآن اشکال ندارد، ‌هرچند مکروه است، ولی خواندن ادعیه اشکال ندارد.

(لازم به توضیح است که سجده‌های واجب در سوره سجده آیه ۱۵، سوره فصلت آیه ۳۷،‌ سوره نجم آیه ۶۲ و سوره علق آیه ۱۹ می‌باشد.)

هر غسلی بنظرم قبول نباشع

چی فرمودید ؟

کلا وقتی غسل واجب  گردن آدم هست نباید ایات سجده دار رو بخونه و گرنه بقیه ایات و اینها هر چند مکروهه (به معنای اقل ثوابه اگر اشتباه نکنم) ولی اشکال نداره 

هر غسلی باشه؟اخه سوره واقعه قرانیه واسع همین میگم گناه نباشه یه وقت

بله 

گناه نیست گلم میتونی بخونی هرچند با غسل و پاکیزگی روحی ثوابش بیشتره

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

چی فرمودید ؟کلا وقتی غسل واجب گردن آدم هست نباید ایات سجده دار رو بخونه و گرنه بقیه ایات و اینها هر ...

بله درسته

استفتائ از رهبری سؤال: آیا خواندن قرآن و ادعیه در طول عادت ماهیانه اشکال دارد؟پاسخ: در ایام عادت ماه ...

من نمیدونستم علق سجده داره .همیشه میخوندم سجده نمیکردم خاک توسرم. گناه کردم؟ از این به بعد سجده کنم؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من نمیدونستم علق سجده داره .همیشه میخوندم سجده نمیکردم خاک توسرم. گناه کردم؟ از این به بعد سجده کنم؟

اینکه چون اطلاع نداشتید گناه کردید و نمیدونم 

ولی خوب باید قضای سجده هارو به  جا بیارید 

تنها شرط این سجده های واجب قران رعایت کردن قبله هست ذکر و چیزی نداره البته به صورت مستحب یک ذکری داره 

میتونید سوال های شرعیتون رو از ۱۸۰۲ بپرسید الان هم جوابگو هستند