2777
2789
عنوان

ازدواج

233 بازدید | 38 پست

بچه ها اگ یک نفر تو از صد در صد خودش صد در صد باشع ولی خانوادش اکی نباشن چیکار باید کرد

مثلاً داداشاش قبلا معتاد بودن الان ترک کردن و سابقه طلاق داشتن و طرف رو هم دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه بقیه رو نباید گردن یکی دیگه گذاشت ولی نمیدونم من بودم فکر میکنم قبول نمیکردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گناه بقیه رو نباید گردن یکی دیگه گذاشت ولی نمیدونم من بودم فکر میکنم قبول نمیکردم

خودش خیلی پسر خوبیه خیای دست دلبازو خیلی متعهد بشدت طوری ک رمز پیج و همه چیشو دارم و خیلی وضع مالیش اکیه فقد داداشاش قبلا معتاد بودن و طلاق گرفتن اما الان مجدد ازدواج کردن و ترک کردن باباشم دو زن دارع 

خودش خیلی پسر خوبیه خیای دست دلبازو خیلی متعهد بشدت طوری ک رمز پیج و همه چیشو دارم و خیلی وضع مالیش ...

پس خوبه اگه اخلاقاش خوبه اما نمیدونم خودت قشنگ فکر کنننننننن همه چیو در نظر بگیر بعد جواب بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خودش معتاد نیست داداشاش قبلا اعتیاد داشتن الان ترک کردن و طلاق گرفتن اما الان ازدواج مجدد کردن و خوش ...

ببین خانواده هم خیلی خیلی مهمه، چون اگر اونا بی پول بشن خرجشون گردن این داداش میفته

من بابام یه برادر معتاد داره خرج زن و بچش با بابامه 

باید نگاه کنی ببینی پسره مستقله یا خیلی به مادرش و خانوادش وابستس

شما متاهلین؟

اره‌گلم منم‌پدر شوهرم داغونه خسیس دست بزن دار معتاد ولییییی مولتی میلیاردر. شوهرمم به باباش نرفته دست و دلباز اخلاق خوب زن دوست و دکترهم هست

ببین خانواده هم خیلی خیلی مهمه، چون اگر اونا بی پول بشن خرجشون گردن این داداش میفتهمن بابام یه برادر ...

کلا باباش خیلی پولداره 

مامانش خیلی خانوم خوبیه یبار منو با مامانش برد بیرون واقعا زن مهربونی بود وکلا طوری نیست ک سیاست داشتع باشع