بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گناه بقیه رو نباید گردن یکی دیگه گذاشت ولی نمیدونم من بودم فکر میکنم قبول نمیکردم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
گناه بقیه رو نباید گردن یکی دیگه گذاشت ولی نمیدونم من بودم فکر میکنم قبول نمیکردم
خودش خیلی پسر خوبیه خیای دست دلبازو خیلی متعهد بشدت طوری ک رمز پیج و همه چیشو دارم و خیلی وضع مالیش اکیه فقد داداشاش قبلا معتاد بودن و طلاق گرفتن اما الان مجدد ازدواج کردن و ترک کردن باباشم دو زن دارع
خودش خیلی پسر خوبیه خیای دست دلبازو خیلی متعهد بشدت طوری ک رمز پیج و همه چیشو دارم و خیلی وضع مالیش ...
پس خوبه اگه اخلاقاش خوبه اما نمیدونم خودت قشنگ فکر کنننننننن همه چیو در نظر بگیر بعد جواب بده
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ارهگلم منمپدر شوهرم داغونه خسیس دست بزن دار معتاد ولییییی مولتی میلیاردر. شوهرمم به باباش نرفته دست و دلباز اخلاق خوب زن دوست و دکترهم هست