2777
2789

من هنوز سنم جوری نیست که رتینول استفاده کنم اما به طور کلی برند سراوی محصولات بهتری داره مثلا رتینولش خودش اب و رسان و اینا هم داره ، اوردینری مقرون بصرفه تره ولی مثلا خودت مراقب باش پوستت خشک و اذیت نشه

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من هنوز سنم جوری نیست که رتینول استفاده کنم اما به طور کلی برند سراوی محصولات بهتری داره مثلا رتینول ...

من شوینده سراوی سبز خریدم پاک کنندگی آن ضعیفه

ولی بقیه محصولات سرک های اوردینری هست 

بنظرتون پس سراوی بخرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوینده سراوی سبز خریدم پاک کنندگی آن ضعیفهولی بقیه محصولات سرک های اوردینری هست بنظرتون پس سراوی ...

اگه تفاوت قیمتش برات اوکی هست اره بنظرم سراوی بهتره ، از انلاین شاپایی که از خارج از ایران خرید میکنن بگیر که مطمئن باشی اصله البته میگن رتینول نمونه داروخونه ای هم داره و میشه رفت دکتر نسخه کنه اما فکر نکنم اونا خیلی بدرد بخوره

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن