2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا در کل یکی نگفت مبارکه🙄

من که دلم نشکست

فقط خواستم بگم هنوزم زندگی قشنگیاشو داره

و فکر نکنید مشکلات اقتصادی مانع از خرید میشه...

به هر حال بگردید چیزای خوبی پیدا میکنید

پسرم تو جووووون منی🥰

مثلا چ فرق داره يکی مانتو 700 تومنی بخره تاپیک بزنه یکی مانتو 3 تومن بخره تاپیک بزنه

خب ادعا داره در مورد همه چیز جنس اصل ترک ۷۰۰ نمیشه که

بعدم هفته اخر عید قیمتا بالامیره پایین نمیاد

یه دقیقه فک کنید

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

حالا در کل یکی نگفت مبارکه🙄من که دلم نشکستفقط خواستم بگم هنوزم زندگی قشنگیاشو دارهو فکر نکنید مشکلا ...

مبارکت باشه عزیزم ولی پیاما رو دیدم انقدر حرصم در اومد یادم رف زودتر بگم انشالله تو شادیات بپوشی 

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 

ضمنا اگه عکس میذاشتم،میگفتم به نظرتون این وسایلایی که خریدم چند شده،هرکدوم شاید بالای ۴ ۵تومن قیمت میدادید

خواستم بگم همهء اینا شده۲تومن

شاید فردا باز تاپیک بزنم و عکس بذارم

بگم به نظرتون اینا چند شده؟

پسرم تو جووووون منی🥰

خب ادعا داره در مورد همه چیز جنس اصل ترک ۷۰۰ نمیشه کهبعدم هفته اخر عید قیمتا بالامیره پایین نمیادیه ...

ضمنا تو که عقیده ات اینه،پس لطفا تاپیک اخرت رو حذف کن

چون حرف بیخودی هست که اصلا با شخصیت و طرز فکرت جور درنمیاد

پسرم تو جووووون منی🥰

ضمنا تو که عقیده ات اینه،پس لطفا تاپیک اخرت رو حذف کنچون حرف بیخودی هست که اصلا با شخصیت و طرز فکرت ...

خب بگو من در حد بودجه ام خرید کردم شد ۲ تومن ماام بگیم مبارکه

اما وقتی میای میگه همه چیز اورجینال بود اما ۲ تومن شد

منم میگم بیا پایین خودت شاخ داری

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔