2777
2789

شما هم ۲۱ ، ۲۲ سالتون بود همش نگران ازدواج و آینده تون بودین؟

من ۲۲ سالمه از وقتی اومدم نی نی سایت اینقدر تایپیک دیدم که دخترای ۴۰ سال به بالا هنوز ازدواج نکردن و ...

از اون موقع اظطراب آینده رو دارم که چی میشه ؟!

یعنی منم ازدواج میکنم ؟!...

با کی ؟!.. خوشبخت میشم؟!

نکنه مجرد بمونم و ... 

البته به آینده امیدوارم😅 ولی خب این افکار خیلیییی سَمیه و اذیتم میکنه ..‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من ۳۴سالشه دیروز عقد کرد

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من تا سن ۲۴ ۲۵ به هییییچ عنواااان تو فکر ازدواج نبودم فقط تو کار پول و پیشرفت کار که اشتباه کردم زودتر باید ازدواج میکردم کارم میشد در کنار ازدواج 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

والا من از خدامه شوهر نکنم

خداروشکر خانواده‌م هم اصلاً تو این وادیا نیستن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

آخه الهی خوشبخت بشن ببخشید میتونم یه سوال بپرسم

مرسیی جونم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نه اصلا ازدواج قبل سی سالگیو دوست نداشتم 

ولی نگرانی هم نداشتم چون میدونستم عشقم شدیدا بگیره

آخرم انقد اصرار کرد ۲۴ سالگی قبول کردم ازدواج کنیم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

منم ۲۰ سالمه نگرانم😐😂هر پیشنهادی که میشه میخوام قبول کنم

میگم نکنه مجرد بمونم

واییییی اونقدر فکر خیال دارم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
شوهرکردن واقابالاسرداشتن اجباره؟

من خودم طرفدار خانومای مستقلم ... 

کلی درس خوندم و پشت کنکور موندم تا مستقل بشم ... هدفم از اول ازدواج نبوده و نیست

ولی ازدواجم یوی از مراحل زندگیه ... من کلا دختر رومانتیک و احساسی ای هستم.... 

دوس دارم مادر شدن رو تجربه کنم ... دوس دارم عشق رو تجربه کنم ...

به نظرم این ربطی به آقابالاسر داشتن نداره😅