2777
2789

خداروشکر که بدون پارتی و سهمیه خدا کمکم کرد الان با تحصیلاتم وارد بازار کار شدم هرگز قصد ندارم حرف ناشکری به زبان بیارم هرگزززز ولی با شرایط خیلی سختی اومدم بالا زندگی بر من سخت گذشت شاگرد زرنگ مدرسمون بودم الان میبینم خواه و ناخواه بین همکلاسی هام مقایسه میشم اونا شاگرد های ضعیف کلاس بودن که به زور پارتی و سهمیه الان برا خودشون جایگاه بالایی دست و پا کردن بعد به یه حالت سرافکنده ای تو جمع مقایسه میشم سر اونا بالاست که زحمتم نکشیدن الان وجه و درامدشون بالاتره بعد هی میپرسن تو چه کاره شدی حقوقت فلانه مسیر کارت فلانه در حالیکه که من دوبل هر فرد عادی باید تلاش میکردم تا به جایگاهی برسم که الان رسیدم .

هرگز حرف از استعداد نزنید که قهرم میاد من همونی بودم که معلمام و هم اساتید دانشگاه منو تو سر بقیه میزدن ولی الان ....

بقیشو پست بعد میگم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

افطاری دعوت بودیم از قضا مادر همکلاسیم رو دیدم دخترش آنقدر تنبل بود که رفته بود از این رشته های درپیت که نخاله ها میرن و از مقطع دبیرستان از هم سوا شدیم بعد ها خبر رسید که رشتشو عوض کرده به قدری تنبل بود که ریاضیو نمی‌فهمید حفظ میکرد شما ببین و بدون چه سهمیه و پارتی داشته که تو یکی از دانشگاه های تراز اول یکی از رشته های تاپ جاش دادن اینم بگم از دادن جزییات اطلاعات معذورم خلاصه مادرش پز دخترشو داد بماند که قبلاً که هنوز استخدام نشده بودم هی وز وز میکرد در گوشم که چخبر چه کار می‌کنی سر کار میری و الان که استخدام شدم پز دخترشو میده و هی از حقوق من می‌پرسه و....یا ایراد مسیر دور کارم رو میگیره من الحمدلله راضیم علاقه قلبی به شغلم دارم وجه اجتماعی عالی و مستقلم اما با تلاش خودم نه سهمیه نه پارتی سر زحمتم مریض هم شدم درس هوشو درصد بالایی زدم با اون حجم ظلمی که تو مصاحبه ها شد ولی از پیش براومدم بعد اومده پز دختر نخاله ش محل کارش و درآمد و وجه اونو تو جمع میده تا دستاورد منو زیر سوال ببره آخه من زرنگ کلاس بودم دخترش حسرت منو میخورد دلم گرفته که نتیجه زحمتم این شد میتونست خیلی بالاتر و بهترم بشه چرا عاقبت نابرده رنج برد گنج ؟؟چرااااااا

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیشو بگو دخترتلاشگرم♥

گفتم عزیزم 

سلام. با اون همکلاسی ها سریع قطع ارتباط کن. 

ادمهای سالم هم ردیف خودت پیدا کن که به یکسری چیزها مثل پارتی بازی نکردن و حق کسی رو نخوردن پایبند باشند. 

اصلا ارزش نداره به خاطر انتخابهای دیوران، ذره ای خودت رو سرزنش کنی. همیشه پای زندگی سالمی که انتخاب کردی بایست. 

دلم میسوزه برای بچه هایی که به خاطر این سهمیه های مسخره و بدون منطق سالها پشت کنکور میمونن و نابود م ...

انشالا یک چنین بلایی از شما دور چون من خیلی رنجشو دیدم طعم زهر مقایسه شدنو در حالیکه خلایق هر چه نالایق میشد نابرده رنج ها گنج میبردن و اینا همه رو هر بار میبینم با اینکه به جاییو جایگاهی  هم رسیدم ولی حقم بیشتر از اینا بود 

به نظذم اصلا دختر درسخون و زرنگ و فهمیده ای نیستی، برخلاف اون چیزی که فکر میکنی هستی. 

وگرنه حرف اون زن رو داخل گوشت راه نمیدادی. 

زرنگی و درسخون بودن باید در زندگی نمود داشته باشه وگرنه حفظ کردن کتاب و حل کردن مسائل ریاضی برای موفقیت کافی نیست. 

شما موفق نیستی چون خودت رو مقایسه میکنی و زود تحت تاثیر قرار میگیری. 

سلام. با اون همکلاسی ها سریع قطع ارتباط کن. ادمهای سالم هم ردیف خودت پیدا کن که به یکسری چیزها مثل پ ...

ممنونم عزیزم حتما حرفتونو گوش میگیرم متاسفانه اینا تو در و همسایگی  و محله ما هستن مادرش یا منو میبینه یا مامانمو و هی با لبخند مرموزش چرندیاتشو میگه کنارمم نشسته بود امشب 

ولی نصیحتتو گوش میکنم دور و بریای من باید تصفیه بشن به طور جد 

افطاری دعوت بودیم از قضا مادر همکلاسیم رو دیدم دخترش آنقدر تنبل بود که رفته بود از این رشته های درپی ...

عزیزم سعی کن به حرفای آدمای بی ارزش بها ندید.

جایگاه کسی که با تلاش به جایی رسیده با کسی که با پارتی رسیده ابداا قابل مقایسه نیست

شما کارمیکنید پول حلال درمیارید کسی که با حق خوری کار کنه پولی هم که میاره حراامه و‌مطمعن باش یجایی قشنگ جوابشو میگیره♥

درکت میکنم ازین موقعیت ها برای هممون پیش اومده

و اینکه میخواد طرف تحقیرت کنه نشون میده درون خودشون احساس حقارتی دارن و راضی نیستن از خودشون.....

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

به نظذم اصلا دختر درسخون و زرنگ و فهمیده ای نیستی، برخلاف اون چیزی که فکر میکنی هستی. وگرنه حرف اون ...

چه مودی هستی شما !نه به پیام قبلت نه به این !

طبیعیه که اگه در جایگاه من می‌بودی یک چنین تحلیلی نمی‌کردی احساس من چه ارتباطی به این داستان داره !حتی بالاترین رده ها هم وقتی یک چنین ظلمی بهشون میشه در خلوت خودشون ناراحت میشن شما خیال کردی من خودمو از تک و تا جلوشون انداختم ؟هرگز 

و جالبتر اینکه شما خودت به گمونم به جایگاهی نرسیدی که درکی از بازار رقابت و لیاقت نداری 

خیلی فهم این ماجرا کار سختی نبوده 

شما با یه  تاپیک من پی بردید که من زرنگ و درسخون نبودم ؟!شما از معدل الف دانشگاه من و گواهی ثبت اختراع بنده اگاهیت داری ؟کدومشو داری که نظر دادی من فهمیدگی ندارم !بهتر نیست به درجه فهم خودت اقلا شک کنی ؟من که از فهم مردودت می‌دونم 

عزیزم سعی کن به حرفای آدمای بی ارزش بها ندید.جایگاه کسی که با تلاش به جایی رسیده با کسی که با پارتی ...

ممنونم عزیزم قشنگترین کامنتی که دیدم 🌹

سلام. با اون همکلاسی ها سریع قطع ارتباط کن. ادمهای سالم هم ردیف خودت پیدا کن که به یکسری چیزها مثل پ ...

الان که فکر میکنم راهکارتم احمقانه ست 

ریپ اولیو پس میگیرم 

دور و بر من آدم حسابی هم هستش و نابه حسابی های چرند گویی که قابل تصفیه نیستن درست مثل کامنت دومت