2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم اومده همه چیز به شوهرم گفته برای زندگیم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 53 پست
اگر راجب خال بدنت و اینا گفت بگو یه دشمن توی فامیل نزدیکم دارم خیلی بهم حسادت می‌کنه رفته از اون پرس ...

من بالا سینم یه خال دارم ای خدا زندگیم چطوری یهو تو دو هفته پاشید خدا لعنتش کنه مرتیکه پیر مزخرف 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان همسر شما از شما که دلخور نیس؟

هست 

ولییی....

ولی طفلکی چون دوستم داره انگار با این موضوع کنار اومده البته درد بدی رو قبلش اومده نمیدونم چی بگم ....

من باعثش شدم لعنت به من 

یادته قیافش رو ؟ چقدر زشت و بیریخت حالم ازش بهم میخوره

اره بابا چرا یادم نیس 

اخر زهرشو ریخت اشغال بدرد نخور

ولی تو غصه نخوریا 

اصلا گردن نگیر حرفاشو 

هرچیم گفت تو بااعتماد بنفس فقط حرفای خودتو ک گفتم بزن 

هیچیو گردن نگیر فقط حاشا

من بالا سینم یه خال دارم ای خدا زندگیم چطوری یهو تو دو هفته پاشید خدا لعنتش کنه مرتیکه پیر مزخرف

می‌دونم بگو فامیل نزدیکمون رفته بهش گفته، توبه کن خواهر توسل کن به ائمه خودشون کمکت میکنن، در ضمن دروغ برای حفظ جان و آبرو حلال هست، اگر نذر بکنی خدا کمکت می‌کنه، نذر کن همه چی به خیر بگذره تو هم ححابتو بهتر کنی 

دم عید ...خدا به فریادت برسه زندگیتو حفظ کنه .میشه یکی بگه ماجرا چیه همه رو تعریف کنه

دلم میخواد برات تایپ کنم 

ولی دستام یخ کرده 

فقط همین بدون دوست پسر سابقم به شوهرم چاقو زد همین 

می‌دونم بگو فامیل نزدیکمون رفته بهش گفته، توبه کن خواهر توسل کن به ائمه خودشون کمکت میکنن، در ضمن در ...

من توبه کردم و ازدواج کردم من نمیدانم چرا این احمق پیر این کار با زندگی من کرد 

دلم میخواد برات تایپ کنم ولی دستام یخ کرده فقط همین بدون دوست پسر سابقم به شوهرم چاقو زد همین

اره اینو فهمیدم 

خدا لعنتش کنه به حق این ماه .

عزیزم شما تایپ نکن اگه حالت خوب نیس 

دوستان اگر میتونن ماجرارو بگن ممنون

اره اینو فهمیدم خدا لعنتش کنه به حق این ماه .عزیزم شما تایپ نکن اگه حالت خوب نیس دوستان اگر میتونن م ...

99884:
اول کوتاه خودم معرفی میکنم اسم مستعار من آترینا هست ۲۶ سالمه از اصفهان

من دوماه بیشتر نیست که عقد کردم شوهرم اصالتا اصفهانی هست یعنی همین جا اصفهان خونه دارن ولی تهران هم خونه دارن ( چون شغل پدرش تهران هست و پدرشوهرم فوت شدن )

من یه حماقت بزرگ تو زندگیم کردم برج ۷ سال ۱۴۰۲ با آقای حمید ( اسم مستعار )آشنا شدم شاید بپرسید کجا آشنا شدی من داخل مغازه شیرینی فروشی پدرم کار میکنم و خونه حمید دقیق روبرو شیرینی فروشی پدرم هست برج ۷ سال ۱۴۰۲ با حمید آشنا شدم و باهاش ۷ ماه تو رابطه بودم که اگه در جریان تاپیک های من باشید من رابطه خوبی با حمید نداشتم چون به شدت شکاک و تهمت زن بود و وقتی سفر کاری میرفت میگفت موهای بدنت و دست و پات نزن چون اینجوری شک میکنم که با کسی در رابطه هستی خلاصه نمیخام سرتون درد بیارم من طی ۷ ماه رابطه متوجه شدم حمید بدرد ازدواج نمیخوره شاید بپرسید با حمید در چه حد رابطه داشتی من در حد بیرون رفتن و بوس و بغل باهاش رابطه داشتم وقتی متوجه شدم حمید بدرد من نمیخوره باهاش سرد رفتار کردم و خداروشکر اونم مردونگی در حقم کرد و زیاد دیگه پیگیر من نشد حدود ده ماهی بود که حمید دیگه پیگیر من نشد

حدود ده ماهی بود که حمید دیگه پیگیر من نشد چون بهش گفتم تو هم خسیس هستی هم گذشته خوبی نداری چون حمید در گذشته با تعداد زیادی زن متاهل تو رابطه بود و من متوجه شدم خلاصه بعد ده ماه حمید شروع کرد دوباره به مغازه ما رفت و آمد کنه ( حمید متوجه نشده بود من عقد کردم )

عزیزم اومدم بگم اول اینکه پاک کن مدارکت رو از اینجا به عنوان یک دوست میگم زیادی مدرک گذاشتی 

دوم اینکه باید از خدا کمک بخوای مشکلت حل بشه دشمنی نکن باهاش 

و اینکه سعب کن به همسرت بیشتر نزدیک بشی وباهاش حرف بزنی و بگی میخواد رابطه مارو بهم بریزه 

خال روی سینه رو هم اگه تونستی بردار اگه نه که اگه دوس پسرت اشاره کرده به خالت بگو خودم بهش گفتم گفتم چون قصدمون ازدواج بود میخواستم همه چیز رو بدونه 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید