2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم اومده همه چیز به شوهرم گفته برای زندگیم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3621 بازدید | 53 پست
پری چرا تایپیکت ترکید

نمی‌دونم بخدا از بس گفتن دروغ میگی منم همه مدارک پزشکی قانونی و همه چیز گذاشتم خداکنه شر نشه بخدا حوصله این مشکل ندارم   خدا زندگیم نجات بده بخدا خستم از ۷۲ کیلو شدم ۶۷ کیلو 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم می خواندم که پرید.اسی جان شما اشتباه داشتی ،به این آدم بدون تحقیق دوست شدی ،بوس و بغل و...بعد جدا شدی ،

اشتباه بعدی به همسرت گفتی تحریکش کردی

بعدی رفتید سر قرار

ولی انسان جایز الخطاست.

شما هرچی گفت این حمید نام انکار کن.تحت هیچ شرایطی زیر بار نرو.

اصلا و ابدا

و بگو چون هدفش ازدواج نبود جدا شدم.شخصیت ها ب هم نمی خورد .خیلی با اعتماد به نفس برو جلو.

شکایت هم کن چون اینجور آدم ها هرچه قدر تو بترسی جری تر میشن

داشتم می خواندم که پرید.اسی جان شما اشتباه داشتی ،به این آدم بدون تحقیق دوست شدی ،بوس و بغل و...بعد ...

ن ن ن ن ن نباید بگه قصدش ازدواج نبود 

باید بگه خاستگارم بود برا شناخت بهش فرصت دادم حرف بزنیم همین ولی چون دیدم این اقا مشکل روانی داره کات کردم الانم میخواد زندگی بهم بزنه از حرصش اینکارارو میکنه 

داشتم می خواندم که پرید.اسی جان شما اشتباه داشتی ،به این آدم بدون تحقیق دوست شدی ،بوس و بغل و...بعد ...

من شکایت نکردم فقط شوهرم شکایت کرده شوهرم میگه باید حداقل ۶ ماه زندانی رو برای این آدم ببرن اصلا زیر بار نمیره نمیدونم بخدا زندگی من قراره چی بشه 

من شکایت نکردم فقط شوهرم شکایت کرده شوهرم میگه باید حداقل ۶ ماه زندانی رو برای این آدم ببرن اصلا زیر ...

اخه چرا پاشدید رفتید سرقرار ؟ معلومه تهش اینجوری میشه دیگه دعوا کتک کاری شکایت و ....

اخه چرا پاشدید رفتید سرقرار ؟ معلومه تهش اینجوری میشه دیگه دعوا کتک کاری شکایت و ....

عزیزم حمید اصلا حق نداشت به شوهر من دست درازی بکنه ؟ 

آخه اصلا چه دلیلی داشت ۱۵ نفر بریزن سر شوهر من ؟ 

بابا یه دوستی مسخره بوده تموم شده رفته آخه این کارها مسخره و بچگونه چیه می‌کنه ؟

اگر راجب خال بدنت و اینا گفت بگو یه دشمن توی فامیل نزدیکم دارم خیلی بهم حسادت می‌کنه رفته از اون پرسیده، تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه، راستی اسی شروع کن هر شب برای حضرت نرجس س ( مادر امام زمان عجل) سوره یاسین بخون تا خودشون این شر رو از سرت کم کنن

اون موقعی که شوهرت رو میزدن تو کجا بودی ؟ چیکار میکردی ؟ 

کلییی غصه خوردم برات 

من شرایط بد خیلی تجربه کردم 

می‌دونی ما ها از وضعیتی مینالیم که وقتی بد تر میشه میگیم کاش مثل قبل بود کاش این درد نبود