2777
2789
عنوان

خانمای باردار

138 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

من بچه اولمه ۲ماه گذشته

هر روز یه مشکل جدید برام پیش میاد

امروزم از صبح شکمم درده

سرم یکم درده

الانم تب کردم

از چند وقت قبلم معدم داغونه

گلوم میسوزه

حالا حالت تهوع بکنار ک میگم برا بارداریه

اینا همشون طبیعیه؟؟؟

خدایا شکرت ...  

من یه سردردی گرفتم رو به قبله شده بودم ،شیاف داد دکی خوب شد

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

طببیعیه عزیزم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا من این علائم رو نداشتم فقط تهوع داشتم و اینکه ماه اول یکم کمر درد و درد پریودی خیلی خفیف داشتم . ولی فکر کنم طبیعی باشه دردات البته اگه شدید نباش و با استراحت خوب بشه مشکلی نست

منم همین فکرو میکنم اما چرا خوب نمیشه دکتر برم کاری میتونه برا سرماخوردگی بکنه؟

اره عزیزم.چرا نتونه.

اگه تب داری حتما برو دکتر

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

برا تب

لباستو سبک کن -پاتو بزار تو آب _دست و صورتت رو بشور. تا بدنت خنک شه

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا