2777
2789
عنوان

خواهرشوهرهای ناز بیان فقط🩵🩵🩵🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 101 پست
واااای توچقد منی.... منم اینطوری ام. من حتی زنداداشم حامله بودمهمون داشت استرس داشت همه کاراشوخودم ک ...

خدا خیرت بده شما حسادت ندارید به برادرتون منم یه زن داداش ناتنی دارم وقتی میرم خونشون تمام کاراشو میکنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم نمیگن یا لبو لچو اویزون میکنن حالا من میگمشون دیگه منم مث خودشون رفتار میکنم یه طوری رفتار م ...

نه من دلم نمیاد همیشه مثل خود کسی که چیزی خریده ذوق میکنم .نمیتونم اخلاقمو عوض کنم خیلی هم چوبشو میخورم 

یه چیز بگم اصلا اتیش گرفتن اونا برات مهم نباشه و تو زندگیتم نیارش خودم قبلا بی سیاستی میکردم اونا که ...

شش ساله نه از کسی دربارشون میپرسم نه برام مهمه که چیکار میکنن و چی دربارم میگن ولی انگار اونا خیلی پیگیرن😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خدا خیرت بده شما حسادت ندارید به برادرتون منم یه زن داداش ناتنی دارم وقتی میرم خونشون تمام کاراشو می ...

فداتشم عزیزم، اره بخدا اصلا حسودنیستم، آخه درک میکنم خودمم یه زنم دوس دارم خانواده شوهرم دوستم داشته باشن، واسه همین همیشه به زنداداشام محبت میکنم، من زنداداش بزرگم وقتی عروسمون شدمن محصل بودم نزدیک اومدن من ازمدرسه ک میشد مینشست روپله ها منتظرم ک بیام حالاازمنم چنسال بزرگتربودهمیشه برام عزیزه انقداحترامشونگهمیدارم که اگه یه روزی بزنه توگوشمم چیزی بهش نمیگم چون میدونم لابدخیرمومیخواسته، اون دوتازنداداشامم تقریباهمسنیم خیلی راحتیم، درکل هرسه تاشون برام عزیزن خیلی زیاد

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

در مورد همه جی پیگیره عزیزملباس زیرم بخرم میگه از کجا؟ چند؟ بذار دست بزنم جنسش چیه!!!!!

🤣🤣🤣🤣وی ننه چه سمه این

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

الان من اخلاقم چحوریه هرچی میخرم تا قیمت و اسم مغازه رو درنیاره دست بردار نیس

من حالا عروسمون هرچی میخره نه میپرسم ازش نه مبارکه میگم نه خیلی دقت و کنجکاوی میکنم و کلا بی تفاوتم نسبت بهش چون اخلاقهاشم میدونم

خودمم خوشم نمیاد کسی تو کارم کنجکاوی بکنه

شمام اگه خیلی اذیت میشی میتونی با رفتارت نشون بدی مثلا وقتی پرسیدن رو خوش نکنی یا بپرسی چطور???