2777
2789
عنوان

خواهرشوهرهای ناز بیان فقط🩵🩵🩵🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 101 پست
خوشحال میشم و خدارو شکر میکنم که وضعیت مالی برادرم خوبه و تونسته برای زنش یه انگشتر خوب بخره یه خواه ...

گل گفتی عزیزم خاهرشوهرام وقتی منو جاریم چیزی میخریم یا میزنن به اون راه که ندیدن یا یه طوری رفتار میکنن ک خوششون نیومده بعد میگن ما دلسوز داداشامونیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیساشو میکشم چای میریزم روسر گیس بریده اش ...کی گفته طلا بگیره کی بهش اجازه داده😂دختره چش سفید

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

من واقعا به دلایلی خوشحال میشم.چون سر بلندی داداشمه سنشون کم بود همو خواستن الان‌از اینهمه پیشرفتشون خوشحالم ولی طلا میخره زیاد معمولا چند ماهی یه بار روم نمیشه تبریک بگم همیشه حس میکنم خیلی فوضولیه به چیزای ریز دقت کردم.ولی چیزای بزرگ که میخره و سایل خونه تبریک میگم 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تبریک هم نمیگی؟

اتفاقا این سری اومد خونه مامانم یه انگشتر قشنگ دستش بود ، اول اون زنداداشم که خواهرش هم هست گفت مبارکه

بعدشم من گفتم مبارکه

گفت به عنوان پس انداز خریدم منم گفتم خوب کردی

الهم عجل لولیک الفرج

خداییش خوش حال میشم از ته دل 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خواهر شوهر نیستم . اما من انگشتر خریدم و دیدن و هیچی نگفتن . حتی یه مبارک باشه .... این در حالیه که ...

برا منم نمیگن یا لبو لچو اویزون میکنن حالا من میگمشون دیگه منم مث خودشون رفتار میکنم یه طوری رفتار میکنم یعنی اصلا ندیدم چی خریدین

نه چیزی نمیگم

اگه بعدا تنها شدیم یا حرفش پیش اومد میگم مبارکه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

گل گفتی عزیزم خاهرشوهرام وقتی منو جاریم چیزی میخریم یا میزنن به اون راه که ندیدن یا یه طوری رفتار می ...

مال من دفعه بعد که میدیدنم قهر میکردن جوری رفتار میکردن انگار وجود ندارم 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز