2777
2789
عنوان

خواهرشوهرهای ناز بیان فقط🩵🩵🩵🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بپرسی آخه!!! فرض کن این انگشتر تو دست خودته و عروست میاد میبینه. شما چی باید بپرسین!!! هیچی!!! آخه شاید بدل باشه و طرف به تته پته بیفته!! واسه آبرو داری دستش کرده شاید!! شاید هم طلا باشه دوروز بعد بخواد بفروشه.

بیخیال بابا. مثلا کیف و کفش نو تبریک داره که طلا داشته باشه؟!

حقیقتا همچینین صحنه رو دیدم ولی تبریک اینا نگفتم  چون دوست ندارم توی زندگی داداشم هم زن داداشم دخالت کنم مثلان چی خریده یا طلاش گرم چنده یا هرچی😅🥲

ولی اونا برعکس من ب زندگی خودم دخالت میکنن😂😂😂😂🥲

حسمم خوبه نسبت ب زن داداشام، سه تازنداداش دارم خیلی باهم راحتیم، همیشه هم ب داداشام میگم واسه زناتون وقت بزاریدوقت وبی وقت کادوبخریدخوشحالشون کنید

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

چون خواهرشوهر من قیمت و وزتش رو میپرسه یه بار از خودم یه بار از شوهرم😃

یا خدا 

اون که کاملا کارش فضولیه. 

ولی در کل اینکه هی از طلای این و اون بپرسی ، مثلا وزنشو یا حتی تبریک بگی رو من دوست ندارم 

اینطوری هی طرف مقابل هم رو طلا و جواهرات من فوکوس میکنه 

تو دلم خداروشکر میکنم که برادرم انقدر حواسش به زنش هست 

ولی جلو روشون اصلا هیچی نمیگم

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶