2777
2789

دیگه واقعا خسته شدم 

نه اینکه اشتهاش کم باشه 

بد غذاس

عین شوهرم

همه چیز نمیخوره چیزایی ک مفیده نمیخوره باید به زور بدمش اگر کمی لوبیا یا گوشت تو دهنش بره میریزه بیرون 

میذارم خودش بخوره اصلا نمیخوره همه رو پخش زمین میکنه باید غذا رو از تو موهاش دربیارم

تازه از شیر خودم و از شیشه گرفتمش اصلا با لیوان نی دار یا لیوان معمولی نه شیر میخوره نه آب میوه میخوره

از میوه ها گاهی فقط کمی خیار و کمی موز میخوره 

دیگه هیچی هیچچچچی

از صبح تا الان کلی چیز آوردم براش دوتا قاشق خورده و دیگه نخورده 

خسته شدم به خدا چیکارکنم؟

پسر منم فقط نون خالی و برنج خالی میخوره خسته شدم حتی یه بار حاضر نیست امتحان کنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من اوایل که به غذا خوردن افتاده بود خیلی خوب بود همه چی میخورد وتو خانواده همه بهش میگفتن شکمو،ولی الان که سه سالشه اصلا اسیرم هیچی نمیخوره فقط دوست داره کیک وبیسکوییت وشکلات بخوره

راهی نیست بنظرم تا بزرگ شن همینجورن این بچه ها از همون کوچیکی اینجوری بود غذا از ۶ماهگی دادی یا زودت ...

پسر من کوچیک بود خوب میخورد همه چیز میدادمش 

اما هرچه بزرگتر میشه طعم ها رو بهتر میفهمه بدتر میشه

الان دو سالشه

من از 4 ماه و نیم شروع کردم چون رفلاکس داشت به گفته دکترش زودتر شروع کردم

یاد بچگیای دخترم افتادم چی کشیدم از دستش چقدر خون دل خوردم ولی اگه به گذشته برمیگشتم نمیزاشتم عمرم ب ...

😓 آخه نمیشه غصه نخورد 

لاغر و ضعیف شده هروی خوبه نمیخوره این بچه 

گاهی وقتا گریه میکنم

ظرفای عروسکی سیلیکونی بگیر منم بچم ۵ ماهشه جوری محو زیبایی و خوشگلیِ ظرف میشه که باهاش کلی بازی می‌ک ...

خواهر منم بچه م از اول خوب میخورد الان دو سالشه هرچه طعم ها رو بهتر میفهمه بدتر میشه