2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به عیدی دادن چیه

307 بازدید | 35 پست

سلام، از نظر من که یه نظر شخصیه، ماهیت عیدی دادن قبلت خیلی خوب بود.واقعا یه حس خوبی داشت. الان من اصلا دوس ندارم.مثلا مامانم یه تومن عیدی میده. منم بهش عیدی یه تومن میدم. یا خواهر شوهر و مادر شوهرم. اوناهم ما به هر کدوم یه تومن میدیم. میدونم مادر شوهرمم به ما یه تومن میده. واقعا مسخره اس. پولم که نمیدی کادو میدی ناراحت میشن. که پولشو بده خودم یه چیزی بخرم. همسر من یدونه خواهر داره فقط که دو تا بچه داره. بعد هر سال ما بهش عیدی میدیم. یعنی انگار باید بدیم. بعد اون برمیگرده فقط یدون جوراب ۱۰ تومنی یا یدونه کلیپس بدریخت میده. تا حالا نه خونه اش یبار دعوت کرده از وقتی عروسشون شدم.نه چیزی برام کادو خریده. آقا جمعش کنن این عیدی دادن رو دیگه. هرکی پول خودشو خرج کنه. هر سال رو مخ منه. آدم خودش تو خرج خودش میمونه. عیدی مال بچه هاس. اونم بچه های قدیم که تا ۵۰ تومن عیدی میدادی سرخ میشدن مثل لبو نمیگرفتن. خواهر زاده های من کارت بانکی میدن که بریز به این شماره کارت. ببخشید طولانی شد.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

نظرم اینه که دایی ها عموها خاله ها عمه ها ما هنوز همون بچه های کوچیکیم

🥲

چرا دیگه آدم حسابمون نمی کنین موقع عیدی. 

فقط به یکی دو ساله ها عیدی میدین🥲

دلمون خوش بود به همین حس خوش عیدی گرفتن

ما بزرگ شدیم، ولی دلمون کوچیکه

🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیدی دادن وگرفتن قبلنا خوب بود.... الان خودم ب شدت مخالفم، نه عیدی میدم نه عیدی میگیرم، بنظرم آخه فرقی نداره،دوباره همونو بهت پس میدن

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

نظرم اینه که دایی ها عموها خاله ها عمه ها ما هنوز همون بچه های کوچیکیم🥲چرا دیگه آدم حسابمون نمی کنی ...

گرونیه عزیزم میدونی؟ همون عمو پول خریدن لباس و کفش نداره. بعد بیاد برای شما عیدی بده. بعدم من بچه داشته باشم جوری بهش یاد میدم که فقط فقط از پدر مادر انتظار عیدی داشته باشه. نه از عمو و ..... مرسی از نظرت

عیدی دادن وگرفتن قبلنا خوب بود.... الان خودم ب شدت مخالفم، نه عیدی میدم نه عیدی میگیرم، بنظرم آخه فر ...

آفففرین. منم همینو میگم. فقط دو طرف باید دغدغه پول گرفتن از عابر رو داشته باشیم😄

گرونیه عزیزم میدونی؟ همون عمو پول خریدن لباس و کفش نداره. بعد بیاد برای شما عیدی بده. بعدم من بچه دا ...

نه خواهرم ما اینطرفا عیدی هامون یک ملیون نیست که

من آخرین بار ۱۰ هزار عیدی گرفتم

چند سال پیش😃

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

والا من به پدر مادرامون پول نمیدیم  اصلا قبول نمیکنن هر سال یه چیز حتی در ند گلدون طبیعی عیدی براشون میخرم بابام و  مامانم و بقیه هر سال عیدی میدن به ما پول نقد شوهرمم به بچه ها میده

با نظرت موافقم.ولی اونقدر رسم‌ و رسوم مسخره رو از زندگیم حذف کردم که اینم حذف کنم همه شاکی میشن😂

منم بخدا حتی عروسی هم نگرفتم.

نظرم اینه که دایی ها عموها خاله ها عمه ها ما هنوز همون بچه های کوچیکیم🥲چرا دیگه آدم حسابمون نمی کنی ...

عزیزم ماشالله قدتون از خاله و عمو عمه و دایی بزرگتر شده😂

ولی خب شرایط اقتصادی واقعا بده نمیشه انتظار از کسی داشت 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

عیدی برای بزرگترا ک نیس من برا بچه ها گلسر و بدلیجات فانتزی میخرم هم هزینه اش کمتر میشه هم بچه ها خو ...

بله اینطوریم موافقم ولی باز وطیفه نیس.

یکسال که عیدی ندین نرمال میشه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
عزیزم ماشالله قدتون از خاله و عمو عمه و دایی بزرگتر شده😂ولی خب شرایط اقتصادی واقعا بده نمیشه انتظار ...

آره خودمون باید به دخترخاله دخترعمه عیدی بدیم تازه😂