2777
2789
عنوان

تو گوشی نامزدم عکسای مردا رو دیدم😭

2594 بازدید | 71 پست

چند ماهه عقدیم 

امروز صبح رفته بودیم بیرون بعد رفت از سوپری بگیره خوراکی .  گوشیش روشن بود منم از کنجکاوی گوشی شو برداشتم رفتم تو گالری و پایین تر که رفتم دیدم در عکس های ببخشید ببخشید آقایان و اندام و بدن اینهاست خیلی ببخشید دارم اینجا میگم

خیلی تعجب کردم گوشیش رو گذاشتم سر جاش 

اگه عکس های خانما بود بازم بهم می‌ریختم ولی چرا همه عکس اندام آقایون بود حالم بهم خورد چندش 

یه بارم یه شوخی کوچیک کردم داشت پرنسس بازی در میورد که جدا شیم اینا (تو تاپیکام گفتم)

این قضیه رو به دوستم گفتم میگه عادیه 😐

واقعا عادیه یا من دارم شلوغش میکنم 

هنوز به روش نیوردم 

لطفاً گزارش نزنید خواهرانه کمک کنید🙏

لزلزک قیچی

شاید عکس اونا رو داره که انگیزه بگیره بره باشگاه مثل اونا شه

اگه گی بود که زن نمیگرفت😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امروز یکی تو کلینیک پرسیده بود...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..