2777
2789

اگه برم خصوصی 1500 میشه طبیعی هزینم 

اگه برم نیمه خصوصی صدوخورده ای میشه

خیلی دودلم موندم چیکارکنم 

سزهم اگه بشم خصوصی 2ونیم 

نیمه خصوصی سیصدوخورده ای 

نظراتونو بگیدلطفا 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

زايمان طبيعي تو ايران واقعا سخته چون برخوردا مناسب نيست بايد بري جاي خصوصي يا تحت نظر ماماي خصوصي 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
زايمان طبيعي تو ايران واقعا سخته چون برخوردا مناسب نيست بايد بري جاي خصوصي يا تحت نظر ماماي خصو ...

درهرصورت درد رو باید تحمل کنیم چه ایران باشه یاهرجای دیگه مگه اینکه اپیدورال کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما برو خصوصی بیمارستانای دولتی شهرمونو ک میشناختی همین خصوصیاشم درس حسابی نیستن والا

آره اینم هستش

اسم بیمارستانارو بگی بهتر نتیجه میگیری من قبلی رو نیمه خصوصی رفتم طبیعی بودم همه بیمارستان عالی بو ...

تهران نیستم

من سر پسرم خصوصی بودم دکترم زایمانمو گرفت

آره خصوصی دکتر میاد 

ولی دکتر اومدنش برام مهم نیست چون دکترهم آخرین لحظه ها میاد فقط برای زایمان 

اون مدتی که تازایمان کنم برام مهمه

درهرصورت درد رو باید تحمل کنیم چه ایران باشه یاهرجای دیگه مگه اینکه اپیدورال کنیم 

ربطي به درد نداره كه من دوتا طبيعي اوردم خودم 

تو بيمارستان خصوصي بدون اپيدورال 

رفتار ماماها و كادر بيمارستان خيلي مهمه

درد كه ادم تحمل ميكنه اما اينكه صدنفر معاينه ات كنن و .. اينا خيلي ادم رو ازار ميده

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
من هفت سال پیش نیمه خصوصی رفتم دویست شد.الان شما میگی 150.ولی خیلی راضی بودم.تازه با دفترچه تامین اج ...

با بیمه تکمیلیم این قیمت میشه