2777
2789
عنوان

شاید خیلی حسودم

144 بازدید | 14 پست

دلم میگیره وقتی از خریدای عیدشون میگن...درحالیکه من هیچی ندارم...حتی پارسالم...دلم میگیره همه جا حرفه لباسه...منم جونم دلم میخواد یکم خوشگل کنم ولی حتی ۲۰۰ پول یه کرم ندارم صورتم نابوده

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم عزیزم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

حالا مجردی

پس سعی کن یه ازدواج جانانه و حسابی بکنی با یه مرد پولدار دست به جیب

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حالا مجردیپس سعی کن یه ازدواج جانانه و حسابی بکنی با یه مرد پولدار دست به جیب

دانشجوام...ماهی سه چهارتومن بابام میداد بهم ...ولی مامانم قشقرق به پا کرد که این همه پول برا چیشه ...یه مدت حتی پول اسنپم بهم ندادن ...اخرشم گفتن با پسرعمه ات ازدواج کن در غیر این صورت دیگه خبری از پول نیست منم گفتم نمیخوام ...دندون اخریم به عصب کشید یه قرون پول نداشتم تو شهر غریب از درد مردم و حتی استامینوفن نداشتم...قبول کردم به پسرعمه ام...اینم بهش گفتم سر ماه پول بده ولی اینم نمیده...حقیقتا نه بخاطر لباس بلکه بخاطر بی ارزشیم فکر کنم تمومش کنم ۱۴۰۴ دیگه نبینم بهتره

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

نخواستی اینجا بگی بیا خصوصی بگو

شهر کوچیکیه  جنوب کشوریم...قیمتاهم خوبه با دو تومن میشه یه ست با کفش گرفت ولی من همونم ندارم💔