2777
2789

من دیشب عروسیم بود 

خیلی ام بهم خوش گذشت 

با این که خسته خسته بودم از ساعت هفت صبح آرایشگاه بودم اما تو تالار رفتم بار انرژی پیدا کردم تا اخر شب 

انقد با همه رقصیدم 

با مامانم 

مامان بزرگم 

حتی پدر و پدر شوهرم 

مادر شوهرم و همه دیگه 

خیلییی بهم خوش گذشت 

آخر شب که مهمونا تقریبا رفته بودن و تالار خلوت بود عکاس گفت اگه دوست دارید خانوادگی وایستید ازتون عکس بگیرم 

بعدش اول خواهر شوهرام و مادر شوهر و کلا فامیل شوهرم اومدن 

بعد من تور سرم با سنجاق  مویی خیلی محکم  به پایین سرم وصل بود ینی تورم کشیده میشد اشکم میخواست در بیاد اون سنجاقا فرو می رفت تو سرم 

بعد خواهر شوهر کوچیکم (از من بزرگ تره خیلی سی و خورده ای سالشه )

یکی دو بار تورم رو از پشت کشید (سهوا)من هیچی نگفتم برگشتم تورمو درست کردم 

دوباره کشیده شد 

برگشتم خیلی با لحن مودبانه بهش گفتم عزیزم میشه تورمو نکشی خیلی سرم درد می‌گیره 

واقعا با همین لحن و ادبیات 

یه نگاه بهم کرد 

کلا رفت واسه عکس واینستاد

که ینی مثلاً ناراحت شده 

بعد از فامیل شوهرم مامانم و مامان بزرگم و خاله هام اومدن 

خالم اومد کنارم ایستاد اول تورمو جمع کرد انداخت رو دوشش بعد وایستاد برا عکس 

بعد خواهر شوهرم همونجا جلو همه رد شد با قیافه ناراحت گفت الان دیگه کسی تورتو نمیکشه؟😏

منم اصلا به رو خودم نیاوردم محل ندادم 

آخه خدایی من حرف بدی زدم؟😐😐

همیشه سر کوچیک ترین و بی اهمیت ترین چیزا دلخور میشه 

بعدم رفته بود پیش خواهر شوهر دیگم و یکی از فامیلاشون گله میکرد که چرا به من گفته تورمو می‌کشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب آدمی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من الان دارم تصور میکنم چجوری گفتی بهش بر خورده نه تو تقصیر داری نه اون اوایلش همه حساسترن .من باشم اصلا به روی خودم نمیارم و دربارشم با هیچ کس حتی همسرم حرف نمیزنم تو عادی رفتار کن بذار اون غیر عادی باشه رفتارش.