2777
2789

بعد ده روز رفتم خونه خودم پسرم تاصب جیغ زد نموندیم برگشتیم پیش مامانم اینا  اما شوهرم نمیاد اینجا کسی م نیست پسرم نگه داره برم خرید   اصلا لباس ندارم   اما حوصله خرید هم ندارم بنظرتون بد میشه لباس قدیمی هامو بپوشم پسرم شیر خودم میخوره بدون من نمیمونه

بزن باسلام شهر خودتو انتخاب کن از اونجا یه چند تا شومیز و اینا پیدا کن بگو با پیک ررات بفرستن سریع میرسه دستت همون روز 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به خرید عید ندارم منه تازه عروسم خرید عید نکردم ولی دیگه وقتشه بری خونه خودت و تنهایی از پسش بربیای

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزیزم بزرگترین کارو شماکردی زایمان کردی براعید😂😂 الانم چه خرید عیدی اگه سزارینی بگیر بشین سرجات زخمات جوش بخوره بهترین بهانس برا استراحت و دیدوبازدیدم بیخیال ایشالاسال بعد

توقعت از خودت خیلی زیاد و نامعقوله! قدیما زن زائو تا چهل روز فقط استراحت میکرد.

کجا میخوای بری که لباس لازم داری؟ اگه واجبه اینترنتی بخر یا مدلی که میخوای رو از بین اینایی که تو بازار هست انتخاب کن یکی رو بفرست بیاره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا جایی نمیرم اما میدونم شاید مهمون بیاد برامون واسه دیدن پسرم

یه شومیز و شلوار بگرد اینترنتی از شهر خودتون بگیر که ارسالش نهایتا یه روزه ست و تمام

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

من 4ماه زایمان کردم تاپیکامو بخونی متوجه میشی چی بهم گذشت افسردگی هم گرفتم حتی باعث شد بحث بین منو همسرم پیش بیاد اما شوهرم خانوادم ومشاور بهم کمک کرد گفت ببین تایکسال اول هیچ انتظاری از خودت نداشته باش بخودتم سخت. نگیر شلخته ای خونه ریختست غذا حاظرنیست اصلاح نکردی وقت نداری هیچ اهمیتی نداره چون تو نمیتونی مثل سابق باشی کم کم همه چیز درست میشه کم کم اصلا بخودت سخت نگیر اصلا منم هیچکاری نکردم فقط یه خرید رفتم باهمسرم ولباس برا دوقلوهام یه شومیز شلوارم اینترنتی سفارش دادم

کاری به خرید عید ندارم منه تازه عروسم خرید عید نکردم ولی دیگه وقتشه بری خونه خودت و تنهایی از پسش بر ...

گفتنش راحته ی روز رفتم خونه  پسرم همش جیغ زد غذا اینا نتونسم درست کنم تا صبم نخابیدم اینجا مامانم کمک میده فقط مشکل اینه شوهرم با مادرم قهره نمیاد