2777
2789
عنوان

23روزه سزارین زایمان کردم برا عید هیچ کار نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست
من 4ماه زایمان کردم تاپیکامو بخونی متوجه میشی چی بهم گذشت افسردگی هم گرفتم حتی باعث شد بحث بین منو ه ...

اره بابا 

بچه بالاخره بزرگ میشه وخونت بالاخره مرتب میشه ولی چیزی که مهمترازهمه ایناست خودتی وخودت عزیزم حواست فعلا به خودت باشه 

گفتنش راحته ی روز رفتم خونه پسرم همش جیغ زد غذا اینا نتونسم درست کنم تا صبم نخابیدم اینجا مامانم کم ...

بله قراره سخت باشه ولی شما بچه دار شدید و بچه داری همینه دیگه نمیشه که تا یکسال خونه مادرتون بمونید 

سعی کنید برید خونه و با کمک همسرتون از پسش بربیاید 

با این شرایط که شوهرتونم نمیاد بینتون کلی مشکل درست میشه خدا نکرده 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا بچه بالاخره بزرگ میشه وخونت بالاخره مرتب میشه ولی چیزی که مهمترازهمه ایناست خودتی وخودت عزی ...

روزای اول خیلییییییییییییی سختم بود فقط کارم گریه بود بخدا 

خد، ا شوهرم وخانوادم ومشاور به دادم رسیدن وگرنه داشتم از همه چیز زده میشدم باورت میشه اصلا روانی شده بودم

الان ریختو پاشم باشم حرصشو نمیخورم 

قربونت عزیزم چه یکی چه دوقلو مثل من و چه مثل همسایمون 5قلو😍بالاخره بزرگ میشن انشالله تایکسال اول س ...

الان من از صب هیچکار نکردم همش ب پسرم شیر دادم اروغ گرفتم داروهاشو دادم یکم صبونه خوردم همین  اگر خونه خودم باشم  باید کار خونه و اشپزی هم بکنم

روزای اول خیلییییییییییییی سختم بود فقط کارم گریه بود بخدا خد، ا شوهرم وخانوادم ومشاور به دادم رسیدن ...

میفهمم و کاملا درکت میکنم الان شرایط منم تقریبا همینه باردارم اما شرایط جالبی ندارم استراحت مطلقم وخونم زلزله اس 😑😂 کارم شده بود گریه وداغون اما ب این نتیجه رسیدم که به درک ک نامرتبه بالاخره ک چی خونه تمیزمیشه ی روز 

مادرشوهرمم میومد بااون حالم پامیشدم اوه اوه جمعموجورکن فلان الان اصلا دست ب چیزی نمیزنم بزار اصلا پشتم حرف بزنه منکه هرکاری کنم پشتم حرف میخوادبزنه اینم بگه ب درک دیگه زدم ب سیم آخرا۰😂

الان من از صب هیچکار نکردم همش ب پسرم شیر دادم اروغ گرفتم داروهاشو دادم یکم صبونه خوردم همین اگر خو ...

خداروشکر که عزیزم هواتو دارن بعدکه روبه راه شدی رفتی خونه خودت حتما حتما برای قدردانی اززحمات مادرت یه کادویی هرچقد که وسعت میرسه براش بگیر وببر خوشحال میشه

به‌خاطر مشکلات تخمدان خیلی نگران بودم و دوست داشتم یه دکتر دقیق و باتجربه پیدا کنم. دکتر سودابه متین همون کسی بود که دنبالش می‌گشتم، بعد از درمانی که برام انجام دادن، علائمم خیلی کمتر شده.

منم بعد ۱۰ روز مامانم رفت و موندم خودم یه پسر ۸سالم دارم فقط با کمک شوهرم دووم آوردم . خونه مامانم اصلا نرفتم چون بچم مدرسه میره نمیشه . خواب و استراحت نداشتم با درد سزارین و ورم و درد و سری دستام ولی گذشت الان ۳ ماهشه و یکم خودمو پیدا کردم هر چند به خیلی کارا نمیرسم ولی خیلی بهتر شده شرایط. به فامیلم گفتیم جشن میگیرم همتون اون روز بیایید یه روز مهمونی به صرف شیرینی میوه گرفتیم یکم بزن و برقص و تمام مهمون زیادی خونم نیومد

الان من از صب هیچکار نکردم همش ب پسرم شیر دادم اروغ گرفتم داروهاشو دادم یکم صبونه خوردم همین اگر خو ...

قطعا همینه عزیزم منم تا یه تایمی مامانم پیشم بعدش میرن خونشون خودم باید به همه کارا برسم تازه الان نوزادن بازبهتر یه تایمی میخوابن به کارامیرسیم یکمی میخوابیم با همسرمون وقت میگذرونیم بزرگ شن که اصلا وقتی نمیمونه 

میفهمم و کاملا درکت میکنم الان شرایط منم تقریبا همینه باردارم اما شرایط جالبی ندارم استراحت مطلقم وخ ...

تایه تایمی باید بزنی بیخیالی بخای حرص تمیزی ونامرتبی خونه هم بخوری دیونه میشی من وسواس تمیزی دارم الان زدم بیخیالی تا یکمی بچه ها درشت تربشن