2777
2789
عنوان

طلا آنلاین✨💍

102 بازدید | 11 پست

سلام دوستان✋🏻

کسی اطلاع داره ایا برنامه معتبر یا صندوقی وجود داره که بشه طلا خرید و در صورت درخواست به صورت فیزیکی ارسال بشه؟ شرایطش چیه؟

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از داریک میخرم خیلی معتبره،ارسال فیزیکی هم داره

باید مقدار خاصی باشه برای ارسال؟هزینه ارسال و مالیات و سودهم میگیره؟طلا رو چطور ارسال میکنه به صورت طلای خامه یا سکه؟

ب صورت حضوری بری بهتره

نوسان بازار زباد میخوام تو ساعتای نوسان بازار خرید کنم اخه همیشه بازارطلا باز نیست 

باید مقدار خاصی باشه برای ارسال؟هزینه ارسال و مالیات و سودهم میگیره؟طلا رو چطور ارسال میکنه به صورت ...

من خودم طلای فیزیکی درخواست ندادم،اما اون جایی که اینو بهم معرفی کرد گفت طلایی که میخری توی بانک نگهداری میشه،اگر بخوای برسه دستت باید یه اجرت هم فکرکنم بدی ،مقدارشم باید قابل ملاحضه باشه،

من خودم طلای فیزیکی درخواست ندادم،اما اون جایی که اینو بهم معرفی کرد گفت طلایی که میخری توی بانک نگه ...

بله.میشه هر لحظه بخوایم بفروشیمش؟

اره هرزمان،من خودم زیاد خریدم البته چندروز بعدش مجبور شدم بفروشم،ولی خوبه از ۳۰۰میتونی بخری

چقد خوب خیلی ممنون از راهنماییتون💖