خانما باردار هستم ۱۸ هفته سونو آنومالی گفت جفتم پایینه (لو لایینگ) به نظرتون عیبی داره در حد غذا پختن و جمع و جور کردن ظرفاش و لباس جمع کردن فعالیت داشته باشم؟
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی به دکترت داره بعضی از پزشکا سونو انومالی تاخیری بین ۲۶تا ۲۸هفته هم مینویسن با سونو ۳۰تا ۳۲هفته برای رشد ولی خیلیا اصلا انومالی تاخیری انجام نمیدن
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
یعنی شما میگی خطرناکه ؟اخه خب بخوام کار کنم خیلی کار هست از شستشو سرویس ها تا جارو گردگیری و غیره
عزیزم شستشو سرویس رو که کلا به همسرتون بسپارید به هیچ وجه انجام ندید جارو هم اگه استراحتید نکنید
گردگیری هم که خیلی مهم نیست حالا چند ماه انجام ندید اتفاق خاصی نمیوفته سلامتی خودتون و نی نی مهم تره
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻