2777
2789

این قضیه برا 13 14 سال پیشه 

ی روز مامان رفته بود ارایشگاه خانم ارایشگر گفته بود هفته پیش عروس داشتم عروس خیلی خوشگل بود و خوشگلترم شد بعد ساعت 2 ظهر داماد اومد دنبالش با فیلم بردا و اینا(  اگه یادتون باشه اون موقعها از عروس و داماد تو ارایشگاه فیلم میگرفتن کلی بهشون ژست میگفتن)میگف عروس خیلی نار میکرد واسه داماد خیلیم خوشحال بود تا اینکه رفتن 

تا اینکه ما نمیگیم خوب😂

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خباهه خباهه 

من از هندوستان آمداهه واسه این تاپیکاهه ادامه بداهه تا من کفری نشداهه 😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بعد میگه اریشگاهو تمیز کردم خسته شده بودم ک برم خونه ساعت 4 بود دیدم ی اقا دامادی اومد با فیلم بردار اینا گفت خانم چرا میبندی خانم من مگه اینجا نیس گفتم خانوم شما گف بله عروس امروز  اینا گفتم اینکه داماد اومد دنبالشو رفتن میگه 8ال داماد خیلی بد شد فک کنید جلوتر عروس با دوس پسرش قرار گذاشته بوده با اون فرار کرده انگار زوری داده بودنش ب این 

بعد میگه اریشگاهو تمیز کردم خسته شده بودم ک برم خونه ساعت 4 بود دیدم ی اقا دامادی اومد با فیلم بردار ...

😨😨😨

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

وای چی میگی😨😨😨😨

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
بعد میگه اریشگاهو تمیز کردم خسته شده بودم ک برم خونه ساعت 4 بود دیدم ی اقا دامادی اومد با فیلم بردار ...

چه زن بیشخصیت و تباهی

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

خب بعدش چی میشه خبر ندارین؟؟

این جور دختر به دوس پسرشم یه روز خیانت میکنه چون ذاتش خرابه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃