2777
2789
عنوان

نسل 90 چرا اینقدر پرتوقع هستن و نمک نشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 40 پست
حدس میزنم حرفش مشکل اینترنت هست که تو منطقه ما ضعیفه

میدونم بهت فشار اومده و باعث شده یهو منفجر بشی 

هم به خودت زمان بده اروم شی هم بچه تون 

تو فرصت مناسب با بچه تون صحبت کن و بهش توضیح بده که خسته بودی  و بدون شنیدن حرفت که آیا منطقی یا نه عصبی شدم 

و ازش بپرس مشکلت چیه توی خونه و اگر منطقی بود که بهش توضیح بده و مشکلش رو برطرف کن 

اگر غیر منطقی بود بهش توضیح بده بازم و انجام نده 

از این به بعد شیوه برخوردت رو عوض کن و با بچه بیشتر صحبت کن و توضیح بده 

بزار اونم درک کردن شرایط و افراد رو یاد بگیره 

میدونم بهت فشار اومده و باعث شده یهو منفجر بشی هم به خودت زمان بده اروم شی هم بچه تون تو فرصت مناسب ...

آره درست میگی دوستم 

پدرم سه هفته است ای سی یو بستری هست مادربزرگ و خالم کرونا گرفتن خیلی تحت فشار عصبیم اما نباید تو این سن توقع یکم درک داشته باشم ازش ؟

الان 13 سالشه 

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعضیا برای سیر کردن شکم بچه هاشونم منت میزارن شما که نمیتونستین بچه دار نمیشدین چرا به بچه حس گن ...

حالا منظور که منت گذاشتن نیست 

منظورش اینه زحمت میکشه برای رفاه و آسایش بچه 

ادم عصبی شده بیانش اینجوری بوده 

وگرنه پدر مادرا که منت نمیزارن سر خوراکی 

ولی درسته ادمی که نون شب نداره بخوره و تو قرض و قوله اس نباید بچه بیاره اما شرایط هم قرار نیست در حد مولتی میلیاردر هم باشه 

شرایط متوسط ونرمال بچه هم باید خودشو با اون شرایط وفق بده و باید یاد بگیره توقع زیادی نباید داشته باشه 

خداروشکر الان همه بچه ها اکثرا همه چی دارن همه آزادی هم دارن توقعشون خیلی زیاده گاهی وقتا 

آره درست میگی دوستم پدرم سه هفته است ای سی یو بستری هست مادربزرگ و خالم کرونا گرفتن خیلی تحت فشار عص ...

حتما بهش توضیح بده بگو شرایط اینجوریه من ناراحتم و نیاز دارم درکم کنی 

بگو بهش منم اشتباه کردم صحبتتو نشنیدم

سعی کنی بیشتر باهم صحبت کنید و حتی مشورت بگیر و مسئولیت بهش بده 

الانم تو سن حساسیه ان نحوه برخورد باید با توجه به این دوره باشه 

من یادمه پول توجیبی بهم نمیدادن زنگایی ک بهمون شیرمیدادن ورش میداشتم زنگ اخرمیرفتم نونوایی بغل مدرسه یه نون رایگان میگرفتم باشیرمیخوردمش😵‍💫بچه های امروز کلی امکانااااات تغذیه های خوب هیییی زندگیاچقدخوب بود

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یک اخلاق بدی هم که داره وقتی کار بدی انجام میده میگم برو معذرت بخواه مثلا از پدرت

میگه مگه اون چند بار از من معذرت خواسته ؟ منم بهش میگم اگر اون بد هست تو خوب باش اون یاد بگیره اصلا منظورم رو متوجه نمیشه انگار یه مواردی براشون نا مفهومه 

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

واقعا تربیت نسل جدید خیلی متفاوته

والدین ازروی روشنفکری گند زدن توی تربیت بچه

انقدرسعی کردن همه چیز فراهم باشه که بچه ها تحمل کمبود رو ندارن.دودقیقه یه چیز دیرتر بهشون برسه شاکی میشن

نسل پرتوقع و منفعل دودمان یه جامعه رو به باد میده

یک اخلاق بدی هم که داره وقتی کار بدی انجام میده میگم برو معذرت بخواه مثلا از پدرتمیگه مگه اون چند با ...

این نسل همه چیزو با دلیل و مدرک میخوان.حرف شمارو صرفا بخاطر بزرگتر بودن تون قبول نمیکنن

مثلا بگو اگه بابا بلدنیست معذرت خواهی کنه بیا ما یادش بدیم.یابگو بخاطر خوشحالی من نمیخوای یه معذرت کوچولو بگی؟

داره گوشی اما اینترنت تو منطقه ما ضعیفه میگه خونمون رو عوض کنیم

خب بخاطر سنشه فکر میکنه زندگی راحته و الان گوشی براش خیلی زوده استعدادهاش سرکوب میشن

افغان هستم🇦🇫مامان دوتا بچه👨‍👩‍👧‍👦🩷🩵