2777
2789
عنوان

نسل 90 چرا اینقدر پرتوقع هستن و نمک نشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا 

مقصر اصلی پدر و مادر ها هستن 

از یه دوره ای به بعد پدر مادرها  بچه رو پر توقع بار آوردن 

هر چی خواستن چه نیاز بوده چه نیاز نبوده سریع تهیه کردن در اختیار بچه قرار دادن و بچه هیچ وقت نه انتظار رو یاد گرفته نه قناعت رو نه قدر دانی رو 

و حتی پدر مادر بچه رو تو رفتار و تربیت هم از یه جایی رها کردن که بچه بهش برنخوره  اما متاسفانه همین کوتاه اومدن ها و افراط کردن ها باعث شده بچه آسیب ببینه 

سر کشن من عاشق این بچه هام بچه باید سرنوشت خودشو خودش بنویسه از بس خودم تو سری خوردم اگه بچه دار شم ...

اشتباهه 

بچه باید تربیت و هدایت بشه نه رها 

بعدا اسیب میبینه 

پدر مادر قبل از بچه دار شدن باید کتاب بخونن یاد بگیرین نحوه رفتار درست در هر برهه از زندگی بچه 

چکار کردی منت میزاری یه شکمشو داری سیر میکنی دیگه😐

این چه حرفیه میزنی 

این همه پدر مادر زحمت میکشن گاهی از خودشون میگذرن سختی میکشن برای آسایش فرزند و فرزند وظیفه داره قدردان باشه و احترام متقابل بزاره 

این چه حرفیه میزنی این همه پدر مادر زحمت میکشن گاهی از خودشون میگذرن سختی میکشن برای آسایش فرزند و ف ...

اخه بعضیا برای سیر کردن شکم بچه هاشونم منت میزارن شما که نمیتونستین بچه دار نمیشدین چرا به بچه حس گناه میدین اره من صبح تا شب کار میکنم برات غذا میخرم یعنی چی اخه

اشتباهه بچه باید تربیت و هدایت بشه نه رها بعدا اسیب میبینه پدر مادر قبل از بچه دار شدن باید کتاب بخو ...

درسته ولی اونم باید زندگی کنه دیگه ب من انقدر گفتن نکن نرو نیا دستور دارن الان منزوی ام ولی بچه های الان سرکشن اعتماد ب نفس دارن خوشم میاد

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
اخه بعضیا برای سیر کردن شکم بچه هاشونم منت میزارن شما که نمیتونستین بچه دار نمیشدین چرا به بچه حس گن ...

من گفتم صبح تا شب کار میکنم که هر چی بخوای بخرم که خوشحال باشی اما باز هم شاکی هستی 

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید