2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

698 بازدید | 33 پست

سلام خانم های گل ماتازه شش ماهه ازدواج کردیم قبلش هم یه سال نامزدبودیم همسرم فقط یه خواهر داره ولی خواهرشوهرم کلا ادم سرد برخوردیه درحالی مایه خانواده شلوغی بودیم وگرم طوری که هرروز احوال هم رو جویا میشیم منم به احتساب خواهرای خودم اوایل ازدواجمون بهش تقریبا هرروز می زنگیدم ولی بعد یه مدت دیدم اونی که فقط زنگ میزنه منم وحتی یکبارم زنگ نزد حالموبپرسه بعدش دیگه منم زنگ نزدم ازیه طرفم همسرم هی گیر میده بهش زنگ بزن خب منم گفتم فقط من زنگ میزنم وخواهرت اصلا نمیزنگه واقعا حرص میخورم بنظرتون چیکارکنم؟😥😥😥😥😥😥

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

محبت که یکطرفه نمیشه !!!به همسر گرام تفهیمش کنید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خواهرشوهرت اخلاقش اینجوریه شاید اهل تماس و ارتباط داشتن نیست 

بلاخره ادما متفاوتن این دلیل بر خوب و بدبودن نیست 

هرکس یه جوری هست 

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

زنگ نزن.منم زنگ نمیزنم.سال اول مناسبتا رو تبریک میگفتم ارزش قائل میشدم واسشون ولی اینقد بیشعور بودن که حتی جوابم نمیدادن.منم کلا خطشون زدم.شوهرمم نمیگه چرا زنگ نمیزنی چون خودش برخورد اونا رو دیده

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥

از اول نحوه ی برخورد و معاشرت

باید طوری باشه 

ک آدم توانایی شو داشته باشه 

تا آخر همون مدلی ادامه بده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

هیچی، کاری نمیتونی بکنی. فقط بپیچون. یا بوو زنگ میزنم، یا بگو قبلا زدم. اصلا بحث نکن که حساسیت ایجاد میشه و زندگیتون تلخ میشه. مخصوصا که اقایون روی خواهر یکی یه دونشون حساسن

اره والا اخه من تاکی زنگ بزنم وقتی اون نمیزنگه!!!!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اخی اومدین اینجا 😘😘

ولش کن خواهرشوهر مگه خوبشم هست وللش همنکه کاربهکارت نداره یعنی خوبه دیگه😆

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 
اخی اومدین اینجا 😘😘 ولش کن خواهرشوهر مگه خوبشم هست وللش همنکه کاربهکارت نداره یعنی خوبه دیگه😆

با منید ؟😦

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋