2777
2789
عنوان

به عمم خوبی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 206 پست
این که درسته نباید تو کارشون دخالت میکردید .اما عمت چقدر خواستگار ندیده رفتار کرده .از این خواستگار ...

همونو بگو ، الان بقیه فامیل میگن انگار دختره نون خور اضافیه که مادره براش دنبال شوهره !!! ازدواج کردن یه قسمته 

حقیقتا پراااااااااام

کاربریتو میشناسم مهلا خانم

اگرم نمیشناختمت بااین اوصاف بازم حقوبهت نمیدادم

اصلا همون آتیشی که خودت گفتی تو درونته شعله ور شده بود 😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی حسودی . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا حتی با ما نیومد وسط خیابون اسنپ زدن رفتن 😐نیم ساعت بعدش به شوهرم زنگ زدچرا دهنشو باز کرده ...

هی میخونم حرص میخورم😐عزیزم شما خوبی نکن به شما ربطی نداشته اخه وای😑

اخه اینا با یه ماشین دو تا حرف طرف از کجا میخوان اخلاق و شخصیت طرفو بسنجن؟ بعد اصلا همچین موردی باشه ...

اه اه اسی حالمو بد کردی عجب آدم پرویی هستیا

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

از یکی وقتی خوشش اومده پس چیکار کنه؟؟؟؟شما حسودیت شدع

کاش این تاپیکو نمیدیدم

دادم سکته میکنم از حرص

اوف

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

از کجا معلوم حرفاش راست بوده؟ اگه دزد بود چی!تازه از کجا معلوم پزشک بود بعد یه نظر از قیافه و اندام ...

اسی جان یعنی میخوای بگی از حسادت نبوده؟

منم ازت حرصم گرفت 

ماجرای ازدواج خودش رو هم کامل تعریف کرده 😩

فک کنم آره یادمه

نمیدونم ساختگیه تاپیک یاچی

یادمه استارتر خودشم از خانواده پولداری نبود

ببین همون عقده و کمبود چجوری باید سربقیه خالی بشه چطوری داره دخترعمه شو بخاطر مستاجریو پشت کنکوری بودم متهم میکنه به ابنکه حق نداره خواستگاره دندونپزشک داشته باشه و خیلی حرعا که فقط از سرعقده و کمبوده...

یاد بگیریم که کسی که بهمون ضدله میزنه یا کنایه میزنه فقط و فقط از عقده های درونشه نه صرفا مشکل خودمون 🫰