2777
2789
عنوان

به عمم خوبی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 206 پست
من قصد دارم از طریق دوستم پیداش کنم بهش بگم اگه هم نشدحالا به عمم میخوام زنگ بزنم چند تا کیس خوب سرا ...

اینکار و نکن دیگه هیچی دخالتی نکن اینجوری بدتر دختر عمه ات و عمه ات و تحقیر میکنی و خیلی کار زشتیه بنظرم فقط بگو بهشون معذرت میخوام اشتباه کردم دفعه بعدی من و جایی با خودتون نبرید که تکرار نشه

یه دختر آروم و مهربون که عاشق کتاب های روانشناسی هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بزرگتر اونجا بود شما نباید دخالت میکردی

من اهل دخالت نیستم نطرمو گفتم الان یه دوست دارم با یه اقایی در دوره اشنایی بودن بهم گفت پسره میگه کار نکن گفتم خب کار نکن دیوانه ای کار کنی ؟ یا هعی میگفت سنش زیاده گفتم عوضش مال و دارایی داره بشین بهش فک کن 

یه صیغه ی محرمیت خوندن عید فطر عقد کنن

همش میگه تو بهم گفتی خیالم راحت شد 

اخه چه حسادتی ، من نکه تعریف کنم ولی شوهرم پولداره ، خونه دارم ماشین داریم از همشونم بالاتریم اگه ار ...

ببین کلا تحقیر امیز داری بهشون نگاه میکنی

اخه چه حسادتی ، من نکه تعریف کنم ولی شوهرم پولداره ، خونه دارم ماشین داریم از همشونم بالاتریم اگه ار ...

با اون رفتار تند شما که فرمودین مزاحم نشه دیگه جایی برای بحث گذاشتین که عمه بیچاره بخواد شماره بده. والا منم از اینجا حرصم گرفت چه برسه به عمه. یاد بگیریم تو چیزی که به ما مربوط نیست دخالت نکنیم. همش میگی شاید دزد بود شاید بی اخلاق بود، از کجا معلوم شاید با اون خوشبخت تر از شما میشد

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

من اهل دخالت نیستم نطرمو گفتم الان یه دوست دارم با یه اقایی در دوره اشنایی بودن بهم گفت پسره میگه کا ...

دوستت ازت نظر خواست شماهم نظرتو گفتی.

وقتی عمت چیزی ازت نپرسید و خودش به عنوان بزرگتر دخترش اونجا بود میدونست باید چی بگه.خواستگار شما نبود که بخوای ردش کنی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اخه میگن حسادت چه حسادتی؟ تازه گفتم بدونید که من وضع مالیم خوبه این کجاش تحقیره🤔

خودت داری میگی من از اونا بالاترم بعد میگی عمه ام اجاره نشینن بعد دختر عمه ام پشت کنکوریه اگه طرف میفهمید میرفت یعنی پایین تر از خودت میبینی دیگه 

دوستت ازت نظر خواست شماهم نظرتو گفتی.وقتی عمت چیزی ازت نپرسید و خودش به عنوان بزرگتر دخترش اونجا بود ...

اخه میگن حسادت کردی بنا به حسادت بود واقعا خواستگار دوستم که الان نامزدشه ده ها طبقه از شوهرم بالاتره(دوماه یبار دبی میره) ، ولی سعی کردم راضیش کنم که سخت نگیره حتی الان برای جشن عقدشم دنبال عمارته . یعنی یه عقد لاکچری میگیره نه تنها حسادت نکردم و نمیکنم خیلیم خوشحال شدم براش ارزوی خوشبختی کردم ولی نمیدونم چرا حس کردم ممکنه دزد باشه اشتباه کردم دخالت کردم یجور عذاب وجدان دارم 

اخه اینا اول مهم نبود ولی پسره اومد سوار کی ام سی شد عصبی شدن ،شاید ماشین برای خودش نبودولی تو خیابو ...

خودت داری میگی شاااااید ماشید برا خودش نبود

پس شااااایدم بود دیگه

چطور مینا رو از روی شاید میزاری

بنظرم بگی حسودیم شده خیلی منطقی تره

اخه میگن حسادت کردی بنا به حسادت بود واقعا خواستگار دوستم که الان نامزدشه ده ها طبقه از شوهرم بالاتر ...

تو اینجور کارا دخالت نکن نه واسطه شو برا وصلت نه برا دخالت

اکه خوب شد میگن شانسمونه اگه بد شد میگن تو کردی