2777
2789
عنوان

به عمم خوبی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 206 پست
من بهشون خوبی کردم طرف غریبه بود بعد دختر عمه ی من دوساله پشت کنکور ، اگه پسره میفهمید که اصلا نمیگف ...

چون ۲ ساله پشت کنکوره پسره میفهمید خاستگاری نمیکرد؟

وای عجب شخصیت عجیبی داری !!!!!!!

بنظر من از حسودیت بوده میدونم الان ناراحت میشی ازم

از کجا معلوم حرفاش راست بوده؟ اگه دزد بود چی!تازه از کجا معلوم پزشک بود بعد یه نظر از قیافه و اندام ...

حالا ماها هر چی بگیم هم شما حرف خودت رو میزنی😅، گلم خب به شما ربطی نداشته دخالت کردی دعوات کرده عمت.

از کجا معلوم دزد بوده😅؟ 

از کجا معلوم پزشک نبوده، اصلا اینا به کنار خب میرفتن تحقیق میکردن.و اینکه خب بهتون ربطی نداشته😑

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری میگی انگار فردا قراره عقد کنن. طرف اومده شماره مادر دختره رو خواسته مگه گناه کرده؟ حاضرم نیستی قبول کنی. اصلا فک کن تو دانشگاه یا هزارتا جای دیگه دختره رو دیده میخواد بیاد آشنا شه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از کجا معلوم حرفاش راست بوده؟ اگه دزد بود چی!تازه از کجا معلوم پزشک بود بعد یه نظر از قیافه و اندام ...

دزد شماره میگیره؟ 

بعدم تو خیابون عاشق اخلاقیات و روحیات دختری که نمی‌شناسه بشه؟ 

خب اول ظاهرو می‌بینن بعد میرن منزل میشینن سنگاشونو وا می کنن

دلش خواستهبه شما ربطی نداشتهشاید عمه ات دوس داشته باشه دخترشو به کسی بده که از اندام خوشش میادشاید ب ...

وای خیلیییخوب گفتی😁

اخه جالبه اسی دایه عزیزتر از مادر شده.ُ

یعنی شما دلت بیشتر از عمه ات برا دختر عمه ات میسوزه؟

و اینکه خیلی جالبه هنوز سر حرعت هستی که کارت خوب بوده

چون ۲ ساله پشت کنکوره پسره میفهمید خاستگاری نمیکرد؟وای عجب شخصیت عجیبی داری !!!!!!!بنظر من از حسودیت ...

دختر عمم بی نهایت روحه انقد سفیده که هیچ وقت ارایش نمیکنه چشماشم روشنه ، کسایی که خیلی سفیدن تو خیابون بهشون پیشنهاد بدن نظر بد دارن 

من بهشون خوبی کردم طرف غریبه بود بعد دختر عمه ی من دوساله پشت کنکور ، اگه پسره میفهمید که اصلا نمیگف ...

اگر اشنا میشدن شما میرفتی میگفتی که بهم بخوره

بعد میگفتی بدرد هم نمیخوردن کار خوبی کردم.

منطق شما اینه

دختر عمم بی نهایت روحه انقد سفیده که هیچ وقت ارایش نمیکنه چشماشم روشنه ، کسایی که خیلی سفیدن تو خیاب ...

خب کجا پیشنهاد بدن گلم 

اصلا تو بگو نظر بد دارن 

عمه بزرگتره معلومه بهش برمیخوره چرا شما حرف زدی

در اصل بگو حسودی کردی حالا به بهانه خوبی داری میگی لطف کردم ولی اره تو خیابون هم آشنا میشن آشنایی و خواستگاری هر جایی ممکن بعدش هم میگی خواستگاری اسمش روشه چند بار میومد طرف آشنا می‌شد دختر عمت باهاش تحقیقات میکردن بعد اگه خواستن قبول میکردن اگر هم نه که هیچی یا آشنایی ساده بوده طرف نمیخواست همون موقعه با دختر عمت بره سر سفره عقد که

یه دختر آروم و مهربون که عاشق کتاب های روانشناسی هستش 
حالا ماها هر چی بگیم هم شما حرف خودت رو میزنی😅، گلم خب به شما ربطی نداشته دخالت کردی دعوات کرده عمت ...

خب دیگه کاریه که شده 

من چیکار کنم 

به شوهرم گفتم اگه انقد شوهریه بهش بگو براش شوهر پیدا کنم صدامو شنید فحشم داد 😐

اخه اینا با یه ماشین دو تا حرف طرف از کجا میخوان اخلاق و شخصیت طرفو بسنجن؟ بعد اصلا همچین موردی باشه ...

چرا نگیره خوشش بیاد میگیره اگرم یک درصد نمیگرفت میومد میرفت ولی الان منت عمت تا آخر عمر روی سرته ک نزاشتی خوشبخت بشه بعد رفت امد هس برای شناخت اخلاق خاستگار م میاد ادم اخلاقشو نمیفهمه با مشاوره رفت امد دست ادم میاد