2777
2789
عنوان

Ps5 یا ps4 برای بچه هفت ساله مناسبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 24 پست
۵ رو ی جا قیمت کردم گفت بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون ، مگه ۵ هم انواع اقسام داره ؟

۵ و 5s فک کنم

ولی ۴ هم قدیمی نشده

ولی اگه برات قیمت مهم نیست بگیر ۵

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

باید ببینی علایقش در چیهمیتونی بهش چندتا کوپن درست کنی بدیمثلا ده تاده بار می‌تونه هروقت دوست داشت ب ...

اینو بگم می گه شهربازی تموم میشه ولی پی اس ۴ تموم نمیشه مال خودمه😅😅😅 اصلا هیچی ب چشمش نمیاد خونه دختر خالم دید وگرنه ما تو کل عمرمون ندیده بودیم 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵ و 5s فک کنمولی ۴ هم قدیمی نشدهولی اگه برات قیمت مهم نیست بگیر ۵

۴ رو گفت فقط دسته دومش هست ، راست گفته ؟ باید چند جای دیگ هم پرس و جو کنم دو برابر فرقشان بود🤕

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
۵ رو ی جا قیمت کردم گفت بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون ، مگه ۵ هم انواع اقسام داره ؟

شاید جدیدش اومده و حافظه و این چیزاش رو ملاک قرار دادن ولی حتمی ۵ بگیر  به روز تره بازی های جدیدم توش بهتر اجرا میشه قیمت مناسبش رو بگیر 

دختر من داره 

آخر هفته ها ۵شنبه و جمعه اجازه بازی داره الان ک برا عید تعطیل شدن هرروز 

خودمونم باهاش بازی می‌کنیم انقد حال میده یاد بچگی هام میوفتم برای یه لحظه مشکلاتم رو فراموش میکنم 

۴ رو گفت فقط دسته دومش هست ، راست گفته ؟ باید چند جای دیگ هم پرس و جو کنم دو برابر فرقشان بود🤕

خب دوست دوم باشه که بهتره اگه دسته دوم سالم. پیدا کنی نصف قیمت هست خیلی سود میکنی

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..