2777
2789
عنوان

نی نی سایتی های پولدار

96 بازدید | 10 پست

ی تاپیک زدم گفتم پانسیون مطالعاتی شهریه ش ۲۵۰۰ 

همه اومدن گفتن خوبه که

ی سری ها ام برگشتن میگن ما چند سال پیش ۳ تومن میدادیمممممم

گفتم بیام بهم راهکار بدن بدتر گند زدن 

آخیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش من بودم

پولدار هم نه معمولی بودیم خب سال کنکور مهمه باید روش سرمایه گذاری بشه دیگه 

البته اگر قصدت جدیه و اراده داری

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اینجا اخه بگی چه دردی ازت دوا میشه اینجا نصف بیشتر ملت چاخان میکنن ،طرف با دومیلیارد میخواست جهاز بخره میگفتن اصلا امکان نداره برو بالای ۱۰ ،یکی میگفت واسه من شده ۸ یکی میگفت ۱۱ ،از ارزوهاشون میگفتن گمونم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خدا اینجا میگن ی میلیارد جهاز کمه فقط چوبش ی میلیارده یکی میگه خالم ۱۰۰ میلیون شوهرش میده اینا اینقدر حارن اینقدر ناسپاس خدا هستن میگن هرکه بامش بیش برفش بیشتر میگن چون اونا درامد بیشتز دارن خرجشونم بیشتره به هیچی نمیرسن نمیگن مردم خیلی‌هاشون به زور ۲۰ میلیون در میارن کلا ناشکر ناسپاس نالان بیخودی

❤️

اینجا اخه بگی چه دردی ازت دوا میشه اینجا نصف بیشتر ملت چاخان میکنن ،طرف با دومیلیارد میخواست جهاز بخ ...

خلن من نزدیک زدم همسرم خسیسه ماهی ده تومن قسط و خرج مو میده  ولی خرج آرایشگاه مو نمیدن گفتن  خیلی بدبختی فلانی بیساری تو همه تاپیکام طعنه اون تاپیک و میزنن 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

خلن من نزدیک زدم همسرم خسیسه ماهی ده تومن قسط و خرج مو میده ولی خرج آرایشگاه مو نمیدن گفتن خیلی بد ...

ای خواهر اینجا اصلا نباید از نقاط ضعف زندگیت بگی ،خوبه بهت نگفتن ما فقط ماهی ۱۰ تومن پول رنگ مو و ناخنمون میشه😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم