یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا اخه بگی چه دردی ازت دوا میشه اینجا نصف بیشتر ملت چاخان میکنن ،طرف با دومیلیارد میخواست جهاز بخره میگفتن اصلا امکان نداره برو بالای ۱۰ ،یکی میگفت واسه من شده ۸ یکی میگفت ۱۱ ،از ارزوهاشون میگفتن گمونم
خدا اینجا میگن ی میلیارد جهاز کمه فقط چوبش ی میلیارده یکی میگه خالم ۱۰۰ میلیون شوهرش میده اینا اینقدر حارن اینقدر ناسپاس خدا هستن میگن هرکه بامش بیش برفش بیشتر میگن چون اونا درامد بیشتز دارن خرجشونم بیشتره به هیچی نمیرسن نمیگن مردم خیلیهاشون به زور ۲۰ میلیون در میارن کلا ناشکر ناسپاس نالان بیخودی
اینجا اخه بگی چه دردی ازت دوا میشه اینجا نصف بیشتر ملت چاخان میکنن ،طرف با دومیلیارد میخواست جهاز بخ ...
خلن من نزدیک زدم همسرم خسیسه ماهی ده تومن قسط و خرج مو میده ولی خرج آرایشگاه مو نمیدن گفتن خیلی بدبختی فلانی بیساری تو همه تاپیکام طعنه اون تاپیک و میزنن