2777
2789
این ماه نه ماه بعد اولاش بهتره کاریم نداره باید برید پلیس +۱۰شناسنامه ها و سندازدواج و یه حساب کارت ...

میتونم یارانمو از شوهرم جدا کنم؟؟به شوهرم یارانه تعلق نمیگیره من جدا کنم به من تعلق میگیره؟؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
ببین تورو خدا فقط دنبال بهونن قط کنن دو قرونو😂😂

بیچاره ذوق کالابرگ داشت یهو زارت زدن قطع کردن🤣🤣

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ما هیچی نداریم حتی حقوق دهک ۸ هستیم

خاک توسرشون .دهک بندیاشون ازدم الکیه 

میگن دهک ۱تا۳واسه تحت کمیته ای هاوبهزیستی هاست 

ولی آشناهامون که تحت هیچکدوم ازاینانیست جزءدهک ۳هستن 😑

یکی که ۱۰تاتریلی داره بهش هم کالابرگ میدن هم یارانه 

اونوقت ما...😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اصلا تعلق نگرفت .۷ماهه ازدواج کردیم یارانمونوجدا کرد کلا قطع شد دهک ده زده بود

باید برید اعتراض

بزنید چون شوهرداری سرپرستت ب حساب میاد احتمالش کمه بتونی درستش کنی 

امابازم برو پلیس +۱۰ی سوال بکنی راهنماییت میکنن

❤ متاهل❤